Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
dino je napisao/la:Ja sam te sreće da sam dobio na autu lijepe stopke, a nisu upadljive.
Ovo mi je knap
klol je napisao/la:Vidi jarane, ne bi se čitava mala fabrika bavila time ako ljudi ne kupuju i ne ugrađuju. Naravno, ima ljudi kojima je puno te pare dati, ima ljudi kojima je bitan izgled koliko i motor a imaju privilegiju da sebi priušte to. Takvi ljudi to kupuju. Styling nije jeftin ni za koje auto ako se traži išta kvalitetno, pogotovo za francuza Uglavnom se svako prostire koliko mu je krevet dug, to hoću da kažem :)
Ne kazem ja da se to ne kupuje, normalno da ima ljudi.. ali ovakve stopke i farovi su vec extremni tuning.. felne od 17'' pa navise.. gewinde i cudesa, sto malo ko od forumasa ima na autu.. tako da mi to nesto ne ide na ovako 'obicna' auta.. a za bold se slazem
Lijepo zborite ko` da ste političari. Što kolega "klol" reče pokrivamo se koliki jorgan imamo. A kod nas na balkanu je mali jorgan, a blato nam pod nogama. Prvo moramo prevaziči osnove pa tek onda ide nadgradnja. Normalno da ima ljudi koji to mogu priuštiti, ali ima i onih koji bi to prve prilike isparali ili razbili...Da citiram jednog grčkog mislioca: "Čovjek mora jesti da bi se bavio filozofijom".