problem sa gasenjem
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
problem sa gasenjem
eh stigao danas rodjo iz svice i zali se da mu se u putu desavalo da mu se auto ugasi ali samo kad vozi npr 150-60 i dok je u brzini pusti gas da bi usporio, kad ponovo stisne papucicu auto se ugasi pa reko da vidim je li neko mozda imao slican problem i zna bar otprilike sta moze biti puzz puzz
u pitanju je feeline verzija onog redizajniranog modela, 2.0 benzin sa ~180 konja
p.s. obecao sam nekad davno da cu ubaciti koju sliku kad sljedeci put dodje pa ako ga ufatim ovih dana dok je sunca okinut cu
u pitanju je feeline verzija onog redizajniranog modela, 2.0 benzin sa ~180 konja
p.s. obecao sam nekad davno da cu ubaciti koju sliku kad sljedeci put dodje pa ako ga ufatim ovih dana dok je sunca okinut cu
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 749 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Re: problem sa gasenjem
Sto rece Zule vjerovatno nesto sa gorivom.. al brate okini nam koju sliku pa taman i da cuskije padaju 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: problem sa gasenjem
da i ja sam pretpostavio da bi moglo biti nesto oko dovoda goriva, jer mu se i desava pri pustanju i ponovom stiskanju gasa na visokim obrtajima, za servise i dijagnostiku ovdje nema vremena a i nece ga toliko po nasim makadamima vozati sigurno pa nek se bakce oko toga kad gore ode
a ako ga ufatim gdje po danu okinem koju obavezno, samo znate kakvi su dijasporci, dosao prije dan-dva, ja ga tek vidio sinoc a danas je u srebrenici, ne mozes ih nafatati na jednom mjestu nema sanse
a ako ga ufatim gdje po danu okinem koju obavezno, samo znate kakvi su dijasporci, dosao prije dan-dva, ja ga tek vidio sinoc a danas je u srebrenici, ne mozes ih nafatati na jednom mjestu nema sanse