Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Iskreno malo si se rasplinuo sa detaljima, pa Pug izgleda malo šareno. Ja bi iskreno skinuo Tabolt sport i sticker bomb i ostavio carbon i army foliju.
Srećno sa daljim radovima.
Zavisi sve od kvadrature i zeljene folije normalno i same kvalitete folije npr mene je materijal kosto 950km s tim da ruke ne racunam u to jer sam ja radio
Standardni karbon je u mat fazonu dok sad karbon 4d je sjajan neke plastike u pojedinim aautima doleze uradjene fabricki u 4d karbonu tj hidrografika 4d karbona
Znam da nema veze sa autom ali 4D FOLIJA ne može da postoji, mislim šta bi joj bila ta četvrta dimenzija?
Ja bih rekao da je tu razlika samo u premazu, mat i sjaj, ili eventualno način "pletenja" odnosno štampe...
Evo šta kaže google "Sve popularnija folija, daje izraženiji efekat od klasične 3D Karbon teksture i ima visoki sjaj. Ova folija predstavlja kombinaciju 3D Carbona i Lakiranog karbona."