Peugeot 206 / Sportski filter(Gljiva)

Odgovori
pezoV 206
Aktivan član
Vozim: Pezo 206 1.4hdi
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Peugeot 206 / Sportski filter(Gljiva)

Post Postao/la pezoV 206 »

Pozz Ekipica :D sta ima , evo plata za koji dan treba da legne na racun :D pa se konta kako se ulozit u lava malo...
Malo gledam po netu , znaci to je jos uvijek samo razmisljanje..

E sad.. zanima me gdje se to prikljucuje ? Ispod dole cu vam stavit sliku mog motora...pa me interesuje gdje se prikljucuje , malo sam gledo po netu.. al nista nije isto kao kod mene..valjda godine razlicite.. i vidim neke cijevi imaju do te gljive? to se sve zasebno uzima??

slika
Shadow 206GT
Aktivan član
Vozim: Peugeot 206 GT
garage

Re: Peugeot 206 / Sportski filter(Gljiva)

Post Postao/la Shadow 206GT »

Ovisi sta planiras stavit gore,ako mislis orginal panel sportski filter onda iz kuti izvadis stari i stavis njega sta je ujedno i moja preporuka,na dizelasu nevidim smisao stavljanja sportske takozvane gljive a sad svako zna svoje

A ako mislis stavit tu gljivu mozes i direktno skinut cijev sta ti ide na orginal kutiju od filtera i namontirat je gore ...
pezoV 206
Aktivan član
garage

Aha... pa hvala ti na odgovoru znaci ima vise nacina montiranja , to je jos uvijek samo " razmisljanje " nista jos nije sigurno :D ali eto.. .da pitam ionako me odavno to interesovalo
Shadow 206GT
Aktivan član
Vozim: Peugeot 206 GT
garage

Post Postao/la Shadow 206GT »

pezoV 206 je napisao/la:Aha... pa hvala ti na odgovoru znaci ima vise nacina montiranja , to je jos uvijek samo " razmisljanje " nista jos nije sigurno :D ali eto.. .da pitam ionako me odavno to interesovalo
Da imas vise nacina ta dva su ti najpovoljnija nacina a ako mislis uzet cjeli kit za sportski filter dode malo skuplje
Ako se odlucis ja ti preporucam kn panel i samo ga ubacis umjesto starog unutra i to je to
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 91 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

Objasnio ti je shadow sve, i kao sto je rekao sumnjam da ces ikakav efekat dobiti na dizelu.
Motion & Emotion
pezoV 206
Aktivan član
garage

Kontam.... ma nista onda od tog , ne bi da pokvarim sve ovo sto sam prije odradio radi tog :D boze moj....skontat cemo nesto , ici ce xenoni svakako...a ovdje moze lock onda :$
Odgovori

Natrag na “Općenito”