Peugeot 207 - zamjena RNEG1 za stariji model

Odgovori
Nimra
Početnik
Vozim: Peugeot 207
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Peugeot 207 - zamjena RNEG1 za stariji model

Post Postao/la Nimra »

Pozdrav, obzirom da mi je RNEG1 radio uređaj pokvaren, ne može se popraviti, ne mogu nigdje naći polovan, da li postoji tehnička mogućnost da se umjesto njega ugradi ovaj stariji model uređaja, pod uslovom da nabavim odgovarajući displej i kućište za displej:

slika

Unaprijed hvala!
dino
Moderator
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 40 puta
garage

Re: Peugeot 207 - zamjena RNEG1 za stariji model

Post Postao/la dino »

Teško pitanje na prvu, jer bi morao raditi prepravke instalacije za drugi displej i uparivanje sa BSI-jem auta. Po meni bi trebao vidjeti koje konektore imaš u autu prema radiu i da tako tražiš odgovarajući model. Možda ti bude i displej radio sa modelom starije generacije kao npr. RT6 ili RT5. Najbolje da negdje na otpadu posudiš radio i probaš priključiti jer mislim da bi trebala odgovarati instalacija, pretpostavljam da su radili univerzalnu za više modela.

Posjedujem dijagnostiku PP2000, Diagbox za Peugeot i Citroen
mara-
Site Admin
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
Ima zahvala: 171 put
 pohvaljen: 321 put
garage

Re: Peugeot 207 - zamjena RNEG1 za stariji model

Post Postao/la mara- »

Nisam ranije vidio ovu temu. Sa slike je teško reći koji je model, a definitivno je izvodljivo, ali će se morati promjeniti raspored žica. Mislim da je šteta da to radiš, pokušaj na eBay da pronađeš nešto.

I RT6 (RNEG2) nije uređaj starije generacije, nego zapravo novije i ne odgovara mu ekran od RNEG1 jer je kod njega više rezolucije nego kod ranijih.
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”