Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav, obzirom da mi je RNEG1 radio uređaj pokvaren, ne može se popraviti, ne mogu nigdje naći polovan, da li postoji tehnička mogućnost da se umjesto njega ugradi ovaj stariji model uređaja, pod uslovom da nabavim odgovarajući displej i kućište za displej:
Teško pitanje na prvu, jer bi morao raditi prepravke instalacije za drugi displej i uparivanje sa BSI-jem auta. Po meni bi trebao vidjeti koje konektore imaš u autu prema radiu i da tako tražiš odgovarajući model. Možda ti bude i displej radio sa modelom starije generacije kao npr. RT6 ili RT5. Najbolje da negdje na otpadu posudiš radio i probaš priključiti jer mislim da bi trebala odgovarati instalacija, pretpostavljam da su radili univerzalnu za više modela.
Nisam ranije vidio ovu temu. Sa slike je teško reći koji je model, a definitivno je izvodljivo, ali će se morati promjeniti raspored žica. Mislim da je šteta da to radiš, pokušaj na eBay da pronađeš nešto.
I RT6 (RNEG2) nije uređaj starije generacije, nego zapravo novije i ne odgovara mu ekran od RNEG1 jer je kod njega više rezolucije nego kod ranijih.