Evo ti moja iskustva mozda i pomognu...
-Pojedini stacionarni radari ne mogu da slikaju ako predjes na suprotnu stranu trake i proletis preko senzora na cesti...
-Kupi CD koji je isti sa obje strane,dakle sjaji se sa obje strane,bilo je prije kupiti na svakome mijestu,okaci ga na konac na retrovizor na prednjoj sajbi i radar kad te uslika reflektira se to jest "zaslijepi ga" i ne uslika ama bas nista pogotovo ako je jako sunce vani,nekad uspijeva nekad ne,okaci ga na prednji branik vece su sanse...
-Zimi kad pada snijeg i kad su skroz niske temperature izidji pola sata prije nego sto ces u grad ili negdje i zalij tablice bokalom vode da smrznu i dakako snijeg koji pada na njih se zaledi tako da se tablice skoro pa i ne vide...
-Tko ima para ima i kupiti mislim da se zovu imobilizeri koji zbunjuju radare cak i otkrivaju ako su u blizini podje da svira i bibice u autu xD
Eto ti moja iskustva,inace koristim samo ovo prvo navedeno,samo predjem na suprotnu traku ako je radar nepomicni nece da slika koliko god brzo naletio...

A za sve ostalo je naglo kocenje i saltanje u manje brzine u roku pola sekunde xD