MEETING U TUZLI 2015
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Re: MEETING U TUZLI 2015
jeli mi moze netko na mail poslati napisano sat bi mi htjeli i datum da ja to mogu izvuci na papir i da odem do policije i opstine na papiru da stoji sve sta bi mi taj dan radili npr nas logo u jednom od uglova itd da ne idem tek onako i da ljudima objasnajvam sta bi mi htjeli a ovako u pisanoj formi bar bi me ozbiljnije shvatali 

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Mozda da sacekamo jos malo tigre s tim,ako idemo 17. organizovati to sve,taman je 3-4 maja otici to odraditi s policijom.
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
-
bitno je da se samo raspitamo gdje i kako da kasnije odemo samo i da najavimo tacan datum razumijes
- ffcpeugeot
- Početnik
-
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Evo sta eksklizva.ba kaze 
Poštovani,
Rado ćemo Vas podržati u vidu najave. A što se tiče slikanja, morali bi angažovati fotografa pa Vam šaljem ponudu u prilogu. Hvala Vam u svakom slučaju, a kad spremite sve svakako nam pošaljite potrebne informacije pa ćemo najaviti Vaš događaj.
Srdačan pozdrav.
2015-04-08 19:15 GMT+02:00 Ekskluziva.ba portal <[email protected]>:
---------- Proslijeđena poruka ----------
Šalje: peugeot club <[email protected]>
Datum: 8. travnja 2015. u 17:57
Predmet: Prvi Peugeot meet u BiH
Prima: [email protected]
A evo i njihova ponuda
Ponuda 1
PR sponzorisani članak sa uslugom našeg fotografa + objava članka koji stoji 7 dana u rubrici
*Predstavljamo (koja se nalazi na naslovnoj i isod svih objavljenih članaka) + 4x Facebok statusa na
našoj FB stranici (preko 1,4 miliona fanova) koji klikom vode na Vaš PR sponzorisani članak. Također sve
fotografije koje uslika naš fotograf dobijete u originalnoj rezoluciji i bez našeg logotipa da možete koristiti
za Vaše privatne potrebe npr. za Vašu web ili facebook stranicu, za ostale medije, za Vašu arhivu i slično.
Cijena: 230 KM ; Ukupno sa popustom: 200 KM
Ponuda 2
PR sponzorisani članak sa uslugom našeg fotografa + objava članka koji stoji 3 dana u rubrici
*Predstavljamo (koja se nalazi na naslovnoj i isod svih objavljenih članaka) + 2x Facebok statusa na
našoj FB stranici (preko 1,4 miliona fanova) koji klikom vode na Vaš PR sponzorisani članak. Također sve
fotografije koje uslika naš fotograf dobijete u originalnoj rezoluciji i bez našeg logotipa da možete koristiti
za Vaše privatne potrebe npr. za Vašu web ili facebook stranicu, za ostale medije, za Vašu arhivu i slično.
Cijena: 115 KM ; Ukupno sa popustom: 100 KM

Poštovani,
Rado ćemo Vas podržati u vidu najave. A što se tiče slikanja, morali bi angažovati fotografa pa Vam šaljem ponudu u prilogu. Hvala Vam u svakom slučaju, a kad spremite sve svakako nam pošaljite potrebne informacije pa ćemo najaviti Vaš događaj.
Srdačan pozdrav.
2015-04-08 19:15 GMT+02:00 Ekskluziva.ba portal <[email protected]>:
---------- Proslijeđena poruka ----------
Šalje: peugeot club <[email protected]>
Datum: 8. travnja 2015. u 17:57
Predmet: Prvi Peugeot meet u BiH
Prima: [email protected]
A evo i njihova ponuda
Ponuda 1
PR sponzorisani članak sa uslugom našeg fotografa + objava članka koji stoji 7 dana u rubrici
*Predstavljamo (koja se nalazi na naslovnoj i isod svih objavljenih članaka) + 4x Facebok statusa na
Cijena: 230 KM ; Ukupno sa popustom: 200 KM
Ponuda 2
PR sponzorisani članak sa uslugom našeg fotografa + objava članka koji stoji 3 dana u rubrici
*Predstavljamo (koja se nalazi na naslovnoj i isod svih objavljenih članaka) + 2x Facebok statusa na
Cijena: 115 KM ; Ukupno sa popustom: 100 KM
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
-
Odlicno, ako bi se nahvatali sponzora, mogli bi i ovu drugu ponudu uzeti 

Motion & Emotion
- zulleee
- Iskusan član
-
Sto se mene tice,hvala njima ali i da imamo sponzora ja to ne bih prihvatio. Bolje pare od sponzora iskoristiti za druge stvari.
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Treba dobro razmisliti, ako bi imali novac od sponzora ne bi bilo loše uraditi, nije bitno koja je ponuda. I sponzor bi dobio reklamu preko nas.
Clapton is God!
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Da se malo uključim i ja u ovu raspravu oko meet-a. Neću moći prisustvovati, ali moram dati komentar. Bojim se da se previše ne rasplinete u svojim željama. Znam da je vrlo teško ovo organizovati elektronskim putem, bez konkretnih zaduženja po imenima. Ne znam da li se dogovarate mimo foruma, ali mislim da trebate izdefinisati težinu skupa, da li želite samo okupljanje i druženje članova ili veću manifestaciju. Za prvi puta ja ne bi pravio ništa spektakularno, dovoljno je samo interno druženje u okviru članova kluba. Tek drugi ili treći susret bi se mogao napraviti širih razmjera. Možda ovo uzimam previše kritički, ali to je moje dobronamjerno mišljenje i volio bi da Vam ispadne kako ste zamislili.
- Iskusan član
-
Slazem se sa dinom,napravimo kanal na youtube ubacimo video snimke na stranici na fb ubacimo slike,sta ce nam pivara il sta vec za prvi puta,dovoljno je svjetlost i pitat tv slon da nas proprati jer mislim da bi oni na to pristali(opet zavisi od broja clanova) 2-3 clana ubace rostilje u auta ostali ponesu koliko mogu mesa za rostilj i rokaj. I naravno letke dijeliti da sto vise ljudi cuje i dodje.
- ElComandante91
- Moderator
-
Ja koliko sam pratio postove, dogovorili smo se za gepek varijantu što se tiče hrane, ostalo je da se skupimo ispred Svjetlosti da napravimo defile kroz Tuzlu do Ciljuga i tamo da se stacioniramo. Ovo ostalo što se radi je čisto marketinški da brivučemo više ljudi i da se Svejtlost i mi izreklamiramo.
Clapton is God!
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Dino je jako dobro napisao i u potpunosti se slazem sa njim.
Kao i Dino ni ja necu biti u mogucnosti da prisustvujem meet-u sto mi je jeko , jeko zao.
Ali i dalje fale SPISAK I DATUM
Tako da ...
Kao i Dino ni ja necu biti u mogucnosti da prisustvujem meet-u sto mi je jeko , jeko zao.
Ali i dalje fale SPISAK I DATUM

Tako da ...
- ElComandante91
- Moderator
-