Od kako sam ga kupio muku mučim sa lošim svjetlima duga su kao kratka, a kratkih kao i da nema. Prošli vikend skidanje farova te popravljanje sočiva(ja mislim da se tako zovu) jer se nisu mogla ručno naštimati gore/dole i lijevo/desno a nisu mogla ni preko prekidača iz kabine.Spala su bila sa plastičnih šarafa. Kupio sam i nove sijalice, uštimao farove i sad sam zadovoljan rezultatom, svjetla znatno poboljšana i vidljivost bolja.U ponedjeljak sam krenuo sa posla kući da upalim ne može, nit da zavergla. Uslijedilo je paljenje na guranje,te kupovina novog akumulatora Dynamic koji nije bio u planu bar ne još za 2 mjeseca. Sledeći dan primijećeno malo verglanje nakon stojanja od 10tak sati. Testiro sam sistem, tako što sam zaključao auto, otpojio klemu minus spojio jednu pipalicu na klemu a drugu na akumulator, potrošnja kada je auto ugašeno je iznosila 0,54A. Sumnja na farove jer sam njih čačko, čupanje osigurača je krenulo prvo od osigurača radia, očitanje je opalo na 0,1A što je ok(barem ja mislim). Međutim auto neće da upali bez osigurača 4 (20 A Multifunction display - Navigation control unit - Boot lighting - Audio equipment - Steering wheel controls - Trailer). Testirano i punjenje akumulatora, napon ne opada ispod 14,5 v sa svim potrošačima ugašenim a i upaljenim, neznatna je razlika. Jedino što mi je znalo desit se jest da se s vremena na vrijeme u toku vožnje upali lampica akumulatora, nekad se sama i ugasi a nekad moram ugasiti pa upaliti vozilo. Za vikend idem kod električara jer sam ipak ja druga struka totalno.