Vidim da mnogo entuzijasta ovdje ima prijatelje sa dizalicama (vjerovatno
) ali me generalno zanima sta koristite od dijagnostike, gdje pronalazite seme instalacija i da li je stvarno nesto neurona i youtube tutorijal dovoljno za neki pocetnicki samouki poduhvat?
Mozda zvuci glupo ali zelja mi malo skockati svoju 206icu, staviti recimo retrovizore koji se sami sklapaju, zvucnu liniju malo doraditi, eksperimentisati sa esp i slicnim stvarima koji nedostaju a dodju kao standard na RC/180 edicijama i sl. Znam za carmin, diagbox, pp2000, kessv2, ssg.asia za sad, carmin mi je malo razbacan sav i tesko navigirati a za diagbox/pp2000 znam samo sta je sta ali ne i koji interfejs/kablovi su najbolja opcija i sta tacno trazim, kessv2 je neka visa sfera koju mozda jednog dana probam, ako ista naucim. Ssg.asia stranica je do sad bila najbolja stvar na koju sam naletio.
Primijetim da alat nije bitan koliko je bitno iskustvo u ovim stvarima tako da necu ni ulaziti u teoretisanje previse, samo mi je zabavno gledati vas kako sami radite na svojim vozilima i to uspjesno pa bih i ja volio da nesto znam, nije stvar u novcu i nekoj ustedi sto sam radim samo sam, eto, znatizeljan