Peugeot 508 RXH
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 310 puta
Re: Peugeot 508 RXH
Ne znam je li loše ili dobro u globalu, ali meni lično je to lakše za rad nego ono klasično. Komplet karter je plastični, pa i čep. Vrlo lako se skine, nema šanse da se pretegne.
- krajo
- Iskusan član
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: Pežo 308 T9
- Motor: 1.6HDI 68kw
- Ima zahvala: 176 puta
- pohvaljen: 147 puta
Normalan čovjek neće pretegnuti ni jedan šaraf.Zna se koliko se šta steže.Zato i služe podloške ispod šarafa.
Najdebilniji su oni što nagaze nogom ključ kada stežu šarafe na točkovima.
Najdebilniji su oni što nagaze nogom ključ kada stežu šarafe na točkovima.
- Struja
- VIP Član
- Vozim: 5008
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 41 put
Znaci motor radna temp.,vani 30 stepeni...
Ovo mi se pojavi sinoc,malo mi cudno bilo i testiram danas kad sjedim u autu kad sve ugasi zivo i cujem klik.
Stisnem kocnicu pritisnem start,upali samo oznaku rucne,zatim pritisnem opet paljenje i upali sve lampice sto je ok,ali zasto signal grijaca tada daje
Sinoc nakon sipanja goriva primjetim i danas otkljucao vozilo,sjeo i pricao na tel.
Tad skontam da u gore opisanom alucaju tako reaguje,dok ostalo paljenje i sl nema spirale,cak ni kad je hladan motor
Ovo mi se pojavi sinoc,malo mi cudno bilo i testiram danas kad sjedim u autu kad sve ugasi zivo i cujem klik.
Stisnem kocnicu pritisnem start,upali samo oznaku rucne,zatim pritisnem opet paljenje i upali sve lampice sto je ok,ali zasto signal grijaca tada daje
Sinoc nakon sipanja goriva primjetim i danas otkljucao vozilo,sjeo i pricao na tel.
Tad skontam da u gore opisanom alucaju tako reaguje,dok ostalo paljenje i sl nema spirale,cak ni kad je hladan motor