Još jedna 3008ica
- anak1n
- Aktivan član
- Vozim: 3008 (T84E; 2008–2016)
- Motor: 2.0 HDi
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 86 puta
Re: Još jedna 3008ica
Ekipa, pitanje / vase misljenje.
U petak sam isao do Srbije i evo danas se vratio. Petak, vozim autoputevima do granice sa Srbijom i tu sam skrenuo sa autoputa i primetio tj osetio na volanu kao kuckanje, lupanje. Nema pravila kad se cuje, totalno je random, nema pravila kad se javlja. Posto sam zurio nazad, majstor u Srbiji ga je provozao svuda (njiva, lezeci itd) i samo se par puta culo ali je rekao da nije vezano za trap, misli da je neka glupost. Danas kad sam sr vracao iritiralo nas je poprilicno, ali moram reci da nikako ne utice na voznju, odziv volana i slicno. Davno su mi rekli da leva poluosovina malo pusta ulje i da to treba da sredim, ne znam jel to moze biti. Na prednjem levom tocku je pre 10ak dana zamenjen stabilizator
U petak sam isao do Srbije i evo danas se vratio. Petak, vozim autoputevima do granice sa Srbijom i tu sam skrenuo sa autoputa i primetio tj osetio na volanu kao kuckanje, lupanje. Nema pravila kad se cuje, totalno je random, nema pravila kad se javlja. Posto sam zurio nazad, majstor u Srbiji ga je provozao svuda (njiva, lezeci itd) i samo se par puta culo ali je rekao da nije vezano za trap, misli da je neka glupost. Danas kad sam sr vracao iritiralo nas je poprilicno, ali moram reci da nikako ne utice na voznju, odziv volana i slicno. Davno su mi rekli da leva poluosovina malo pusta ulje i da to treba da sredim, ne znam jel to moze biti. Na prednjem levom tocku je pre 10ak dana zamenjen stabilizator
- anak1n
- Aktivan član
- Vozim: 3008 (T84E; 2008–2016)
- Motor: 2.0 HDi
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 86 puta
Re: Još jedna 3008ica
Ekipa, jel imao neko susret sa p2562 greskom, samo mi u toku voznje (najcesce prilikom davanja gasa) upali check engine gresku koja nekad ostane, nekad ne. Ja je obrisem preko obd konektora sto imam. Auto ide normalno, lepo vuce.
Na internetu, za gresku kazu da moze biti neki senzor na turbini, map mozda?
Na internetu, za gresku kazu da moze biti neki senzor na turbini, map mozda?