Stražnji brisač upaljen, čuje se klikanje oko volana.
- pežo207
- Početnik
- Vozim: 207
- Motor: 1.4 HDI
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Stražnji brisač upaljen, čuje se klikanje oko volana.
Pozdrav prijatelji kako ste?
evo imam jedan problem pa se nadam da ce mi netko od Vas dati savjet sto mi je činiti.
U zadnjih tjedan dana kako je dosta kiše u Zagrebu upalim i stražnje brisace i primjetio sam jako čudan zvuk.
Zvuk klikanja oko volana, nakon nekog vremena posvetio sam se samo tome i skužio sam da se samo čuje taj klik kad mi je zadnji brisač upaljen i onda on očito po intervalima se gasi i pali. To prije nikad nije bilo znači nije da se čuje jednom kad upalim zadnje brisace nego doslovno svakih 10 sekundi. Čim ugasim zadnji brisač nema više nikakvog klika.
Klik koliko sam skuzio dolazi oko plastike volana, sad ne znam sto da radim, sto da provjerim? Možda osigurac odnosno fuse? Postavio sam video pa da samo kuzite o čemu pricam.
evo video: https://www.veed.io/view/8cd79c31-b02d- ... anel=share
Inače radi se o Peugeotu 207 1.4 hdi 2011 godina.
Hvala svima na sugestiji i savjetima, pozdrav iz Zagreba :)
evo imam jedan problem pa se nadam da ce mi netko od Vas dati savjet sto mi je činiti.
U zadnjih tjedan dana kako je dosta kiše u Zagrebu upalim i stražnje brisace i primjetio sam jako čudan zvuk.
Zvuk klikanja oko volana, nakon nekog vremena posvetio sam se samo tome i skužio sam da se samo čuje taj klik kad mi je zadnji brisač upaljen i onda on očito po intervalima se gasi i pali. To prije nikad nije bilo znači nije da se čuje jednom kad upalim zadnje brisace nego doslovno svakih 10 sekundi. Čim ugasim zadnji brisač nema više nikakvog klika.
Klik koliko sam skuzio dolazi oko plastike volana, sad ne znam sto da radim, sto da provjerim? Možda osigurac odnosno fuse? Postavio sam video pa da samo kuzite o čemu pricam.
evo video: https://www.veed.io/view/8cd79c31-b02d- ... anel=share
Inače radi se o Peugeotu 207 1.4 hdi 2011 godina.
Hvala svima na sugestiji i savjetima, pozdrav iz Zagreba :)
- Anonboi1337
- Aktivan član
- Vozim: 207
- Motor: 1.4 HDI 50kw
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 14 puta
Re: Stražnji brisač upaljen, čuje se klikanje oko volana.
Mislim da to klikanje i ja imam isto na P207, sad ne znam reci tacno da li se to desava kad je brisac upaljen. Ali klikanje i ja cujem po nekad.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 316 puta
Re: Stražnji brisač upaljen, čuje se klikanje oko volana.
Vjerovatno relej koji do sada nisi primjećivao. Radi naravno u skladu sa brisačem jer ga on pali gasi intervalno.