Peugeot 607 2.2hdi problem sa vučom
- bobogige
- Početnik
- Vozim: 607
- Motor: 2.2 HDI 98kw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Peugeot 607 2.2hdi problem sa vučom
Pozdrav
Ja sam veliki ljubimac Peugeot-a 607. Kupio sam ga prošle godine i nisam imao nikakvih problema.
Međutim prije nekoliko dana mi se upalila greška motora i auto je izgubilo vuču. Mislio sam da je neko crevo od vakuma spalo jer mi se to jednom desilo ali nije bio problem u tome. Kada sam ga prikacio na Dijagnostiku pokazao je grešku P0100- kvar kruga Maf senzora problem sa uzemljenjem.
Znaci prvi gas nakon paljenja ima full gas a čim oduzmem gas i dodam ponovo samo obrtaji idu do 4000.
Da li je neko imao sličan problem ?
Ja sam veliki ljubimac Peugeot-a 607. Kupio sam ga prošle godine i nisam imao nikakvih problema.
Međutim prije nekoliko dana mi se upalila greška motora i auto je izgubilo vuču. Mislio sam da je neko crevo od vakuma spalo jer mi se to jednom desilo ali nije bio problem u tome. Kada sam ga prikacio na Dijagnostiku pokazao je grešku P0100- kvar kruga Maf senzora problem sa uzemljenjem.
Znaci prvi gas nakon paljenja ima full gas a čim oduzmem gas i dodam ponovo samo obrtaji idu do 4000.
Da li je neko imao sličan problem ?
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 737 puta
- pohvaljen: 380 puta
-
Re: Peugeot 607 2.2hdi problem sa vučom
Tema ti je otkljucana, mozes nastaviti sa diskusijom. Nadam se da ce neko imati neki prijedlog sta da radis i kako da rijesis problem. Ako nista, mozda da pokusas kod Kinja nesto, kontam da ce rijesiti problem