u posjedu sam ovog auta vec godinu dana (koliko sam i na forumu) i presao sam 20 hiljada, pa red bi bio i da ga predstavim.
Auto je kupljen u GumaM kao koristeni polovnjak, a prethodni vlasnik je bila Croatia osiguranje, koji su auto kupili novo u BiH i odrzavali u ovlastenim servisima sve vrijeme.
Kilometraza u trenutku kupovine 145 kkm.
Oprema je Active, ali uz ovaj 2.0 motor tu ima sve što mi treba (automatsku klimu, svjetla, brisace, zadnje parking senzore, bluetooth, tempomat, el. rucna...), jedino mi fali keyless, ali kad mu das gas oprostis mu sve.
Ono sto sam ja uradio na njemu jesu Focal zvucnici iz 5008 + zadnji visokotonci isti kao naprijed, Osram LED kratka svjetla, Osram cool blue duga svjetla, Osram led osvjetljenje tablice, felge 18" sa GT Line modela (imam 16" alu. originalne za zimski set).
Mozda se odlucim jos farbati neke sitnice koji mi idu na zivce, ali sad za sad ne jer sve to kosta previse para i u postprodaji ne vrijedi. Doduse mislim ga voziti jos najmanje 3-4 godine.

Auto ko auto je dosta udoban i ljepuskast, ide momacki.
Ono sto mi se ne svidja jeste ponasanje zadnjeg ovjesa. Nije me nikada iznevjerio u tom kontekstu, ali jednostavno mi ne ulijeva povjerenje.
Da, ljetne gume su Goodyear Eagle F1 Asy 6, 225/40R18, zimske su Dunlop WinterSport5 205/55R16.
Ono sto mi je drago sto ovih auta nema puno u ovoj varijanti hatchback + 2.0 motor + saltac, jos crni izgleda najbolje od svih.