Servo

Odgovori
stb1337
Početnik
Vozim: 407
Motor: 2.0 HDi 100KW
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Servo

Post Postao/la stb1337 »

Pozdrav svima

Imam problem sa servom na P407.

Prije desetak dana mi se upalila stop lampica + esp i greska Power steering fault i esp fault. Ugasio/upalio greska nestala.

Nakon toga narednih dana kad god upalim auto u prvih minutu dvije se upali ista greska i izgubim servo. Upalim/ugasim i nema greske nastavim voziti normalno.

Nakon novih par dana, greska se pocela pojavljivati konstantno u jutarnjim/vecernjim satima i nece da nestane. Upali se STOP (Power steering fault) i ESP.

Cim progrije?, greska magicno nestane i ne pojavljuje se nikako. Dakle mogu voziti cijeli dan, cim padne noc ne radi.
Dok je greska prisutna, kad okrenem kljuc da izgasim vozilo vozilo se ne gasi (cak i kad izvadim kljuc nastavi raditi).

Provjerio sam prikljucke od servo pumpe - kad iskljucim bilo koji auto radi mirnije nekako? Cim ukljucim cuje se da auto radi bucnije (kao da bih rekao da se pumpa ukljucila).

Ulja ne fali.

Prije mi se znalo desiti da se volan ukruti u desnu stranu ali je to takodje magicno nestalo prije par mjeseci i nikad vise se nije pojavilo.

Ja fakat ne znam kako da opisem ovu situaciju ovo se samo meni moze desiti :D

Bilo kakva pomoc dobrodosla, cisto da makar priblizim sta je problem da znam da li vuci mehanicaru ili elektricaru.
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”