Pomoć pri logiranju

Odgovori
Avatar
kula
Site Admin
Postovi: 4666
Pridružen/a: 23. lis 2015, 18:35
Lokacija: Busovača
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 296 puta
garage

Pomoć pri logiranju

Post Postao/la kula »

1. Nakon što ste se pravilno registrirali (znači ispunili sva tražena polja: ime i prezime, automobil i lokaciju) te je Vaš račun je pregledan dobit ćete mail s potvrdom da Vam je račun odobren. Ukoliko ne dobijete takav mail ne znači da vam račun nije odobren, već postoji mogućnost da neki antispam programi blokiraju našu e-mail adresu stoga Vas molimo da se pokušate ponovo logirati nakon par sati ili slijedeći dan (u pravilu se Vaš zahtjev odobrava unutar 24h ako je profil popunjen traženim podacima - auto, lokacija, ime i prezime).

2. Prilikom logiranja na forum ili portal može se pojaviti greška da ste nepravilno unijeli lozinku. Ignorirajte tu grešku i ponovo unesite Vaše ime i lozinku ili označite opciju auto-login ili zapamti me zauvijek (omogućava automatsko logiranje na forum na način da forum zapamti uneseno ime i lozinku te ih nije potrebno ponovo upisivati pri kasnijem posjetu forumu ili portalu - ukoliko ne brišete cookies-e u Vašem internet pregledniku)

3. Molimo Vas da obavezno pročitate pravila foruma kako bi se lakše snašli na forumu te kako bi nam svima bio lakši i ugodniji rad.


Želimo Vam ugodan rad i druženje
Ovi su korisnici zahvalili autoru kula za post:
rgundertjerr
Odgovori

Natrag na “Pomoć pri logiranju”