Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
ro.OXy' je napisao/la:Koliko se sjecam ti si pravio forum tko ce znati ako ti ne znas ?
A mozda da napravis i fordov forum ovaj prepusti ljudima sto vozaju pugove ? :P
Hahaa
Pa ljudi moji od kad se kanim upitati bas ovo.. dobije li se na zvuku zamjenom SAMO zvucnika, a da ostane HU fabricki..
Svaka cast ckode, samo nastavi, pa valjda te neko jos pocne pratiti u radovima sto se muzike tice
Avicii je napisao/la:Pa ljudi moji od kad se kanim upitati bas ovo.. dobije li se na zvuku zamjenom SAMO zvucnika, a da ostane HU fabricki..
Svaka cast ckode, samo nastavi, pa valjda te neko jos pocne pratiti u radovima sto se muzike tice
Avicii je napisao/la:Pa ljudi moji od kad se kanim upitati bas ovo.. dobije li se na zvuku zamjenom SAMO zvucnika, a da ostane HU fabricki..
Phantom je napisao/la:Kako bi mu legao sticker bomb na lip
Phantom nisam bas ljubitelj tih stickera i fazona tako da nista od toga...
Volio bih da vam mogu snimiti kulinu reakciju na ovaj moj post vise nego kruha se najest
HAHAHAHAHAHA