Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
a evo jedna od mene, zanimljiva je (bar meni) jer je vlasnik istog Hasagic, bivsi golman reprezentacije a po nekad ga voza mana vise stoji u garazi
inace pezola je sto bi pik dileri rekli full fulova, koza, navigacija, tonu djidja nekih a motor je mislim benzin neki koliko sam po zvuku mogao zakljuciti
Sto se tice 205 kako ga dugo ganjam po gradu za clanak, saznao sam da starija gospodja vozi mam da je medicinska sestra. Iznutra izgleda top, i kada sam vidio automatik nisam vjerovao
cuj i ludi maca to voza , meni zao ovog sto se propast od stajanja, u zadnja 2 mjeseca upaljen jednom a i to samo da ga odveze na praonicu i premjesti iz jedne garaze u drugu
jbg valjda mu draze vozati ovakvu grdosiju po gradu
Neće mu nista biti vjeruj mi ako ga vec jednom mjesečno provoza i opere, zna taj sto radi... Taj auto će nekoga da usreći ako ga uzme kakav ljubitelj Puga posle golmana.