Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ne razumijem? dodje preko plastika kao zaštita...
Mada nisam prezadovoljan kako svijetle ove led(na slici izgleda možda i bolje nego uživo) .... Naručio sam danas sa interneta nove
Koje si narucio? Postavi ovdje link. Ja sam do sad stavljao 3 vrste ovih LED sijalica i ni s jednim nisam bio zadovoljan. A kao sto rece dino, osjetljive su na pranje i vodu. Dzaba plastika kad to nije hermeticki zatvoreno. Ide plastika na plastiku bez ikakvog dihtunga, a vlaga je ko prdez, provlaci se kroz sve.
Ove prve sam ja naručivao i ne valjaju ništa, počnu jako brzo da trepere pojedine diode i onda crknu. Ove zadnje što sam naručio mi traju već nekoliko mjeseci, nisu nešto jake i vuku malo na plavkasto ali ne crkavaju. Evo link: http://www.ebay.com/itm/181847464681?_t ... EBIDX%3AIT
Ljudi, kad stavite sijalicu u tablicu, nanesete tanak sloj silikona preko poklopca, cisto da ne ulazi voda. Tako sam sebi uradio i nisu mi crkavale vise od pola godine, otisle su na autu. Do tada stalno crkavale. Taj silikon se i ne vidi, znaci cisto da ne ulazi voda unutra, ne treba toga puno.
Meni su crkavale unutra, ove na nebu i na pozicijama jer se izgleda previše griju, tako da nema veze sa vlagom. Ove nove sam stavio i na tablice pa ću vidjeti koliko će izdržati.