Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Jest da je iz 1957. i da je crno-bijeli, ali je fakat remek djelo. Kad sam pregledao, poželio sam da je potrajao 3 sata...
Ima i remake istoimenog filma iz 2007. ali nije to to...
Ako vec volite onda je pod obavezno pregledati seriju True detective,ali prvu sezonu,to je ono bas zadaca na taj fazon,dobra je i serija Fargo,a i Vikinzi su za preporuciti...
Ti si mi sve na svijetu,u srcu nosim te ja,ljubavi sto te rodi klasa radnicka...1921!!!
U najavi je 50 nijansi crne,koliko sam vidio onaj ludjak Wayans(ne budi zao dok ispijas djjus u predgradju,kemijski orgazam,scary movie...) glumi,znaci parodija na 50 nijansi sive i iskreno nadam se da je napokon neka vrh komedija
Sto se tice 50 nijansi crne ,gledao sam film i dobar je prvih pola sata,a poslije su isli iz krajnosti u krajsnost...ali opet svako ima svoje misljenje