Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ekipa, jedno pitanje.
U poslednjih par nedelja mi je dugme za el.parking kocnicu sve slabije i slabije reagovalo na pritisak, da bi mi jutros dok sam probao jos jednom izbacio gresku poput "Parking Brake Faulty" i stoji na instrument tabli znak upozorenja za nju.
Kad upalim/ugasim auto, automatika odradjuje svoje i zateze/pusta kocnicu kao i do sada, samo na dugme ne reaguje. Pretpostavljam da je ovaj switch otisao i da je zreo za zamenu.
Jel se susretao neko sa slicnim problemom?
Jedan kolega kod nas je tracio dugme skoro, znači da crkava na 3008. Našao sam mu jednu u djelove, ne znam sta je uradio na kraju i da li je kupio dugme.
Guglajuci vidim da ima tema o tome. Generalno je to "osetljiv" deo na PSA modelima. Kad sam uzimao Pezoa, gledao sam i jedan C4 Picasso, svi su mi govorili da obratim paznju na te dugmice, jer generalno mnogo vise stradaju na Citroenima.
Videcu da odem do majstora danas/sutra da pogledamo, mozda je samo ciscenje dovoljno..
Sto je najgore i ne koristim ga, sve pustim da odradi automatski. Jednom mi je trebalo da je rucno aktiviram na nizbrdici (sa upaljenim autom) i video da slabije reaguje i ne da mi posle toga djavo mira.
inace, juce posle celog dana stajanja auta, greska je nestala probao dugme jednom i radi (doduse "hvata" tek posle jaceg pritiska) pa cu probati da ocistim malo kontakte.
LEDilizacija krenula. Svetla tablice i unutra sta sam uspeo. Kod vozaca gore samo onu srednju, male nisam uspeo izvuci (debeli prsti) i kod zadnjih vrata kad stavim one trepću, dok na drugim mestima rade ok.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru anak1n za post (ukupno 4):