zulleee je napisao/la:u to vrijeme sam i ja gledao lg l9 da kupim kada si i ti ali sam sacekao malo i kupio samsung.
mislim da u lg g2 ne mozes vaditi sam bateriju i zato bih ga ja izbjegao telefon brzo zablokira svaki i spas je u vadjenju baterije,taj ces morati na servis slati...ali probjeri ko baterije nisam siguran.
Najbolje kupiti neki kvalitetan telefon i neka bude par godina,telefone se ne isplati mijenjati stalno a i nije nesto sto bi se trebalo mijenjati svakih

pola godine
Ja sam ti L9 platio 250KM preko Mtela, kad je bio 420KM u mobil shopovima. Nesto tada nisam imao vise para, a moglo i na rate, tako da nisam bukvalno ni osjetio.
Sve si u pravu bate, baterija se ne vadi na ovome fonu.. al vjeruj mi da je ovo zvjerina od telefona, tako da nesto kontam da ne bi trebao blokirati.. ne stopa ni ovaj sad sto imam :)
kula je napisao/la:sada trenutno koristim nakav samsung ,sluzbeni, i nije android . Gotiva brate, baterija traje po par dana a non stop pricam na njega.A za net koristim tablet :)
A dobro, to si u pravu. Stvarno ko puno prica treba uzeti neki 'obicni' tel, na ove androide se covjek ne moze osloniti. Ja imam punjac svuda.. na poslu, kuci, u autu
Phantom je napisao/la:Kod mene je Samsung Galaxy Ace GT-S5830i, telefon je jako dobar i kamera je odlicna, ali zna ponekad stekati malo i zezati. Al sam zadovoljan s njim. Kamera je 5 mpx al veoma je dobra. I kada bih mijenjao pucao bi na galaxy, po meni Samsung je Samsung. Drug ima S3 mini i po meni nema boljeg za fine pare :)
I ja sam bio za tu cuvenu 'Samsung je Samsung', ali druuuze, kad sam vidio uzivo ovaj G2, ja sam pao na dupe.. predobar tel, o performansama da ne pricam :)