Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav ekipa, ja sam Ognjen i imam 20 godina. Ovo je moje prvo auto koje sam kupio u maju. Da ne dužim nešto previše, tražio sam po oglasima 307 ali ovo auto mi je ispalo neplanski i uklapalo mi se u budžet koji sam imao. U pitanju je 2004 godina sa 1.6 motorom od 80kW. Pri kupovini vidio sam da ima nekih ulaganja u njega, što i dalje radim i upoznajem ga još bolje. Nakon kupovine ugrađena je multimedija (to sam dobio kao poklon za rođendan) a i fabrički ekran nije radio kao kod većine modela. Za svoje godine mislim da je u pristojnom stanju. Nadam se lijepom druženju i dijeljenja situacija sa vašim autima.
Ovi su korisnici zahvalili autoru vincaa9 za post:
Imao 407-cu, preudoban auto. Nek je sa srecom i puno zadovoljnih kilometara. Imas na forumu par 407-ca pa možes malo pogledati sta su druge kolege radile. Samo polako, mlad si a kao prvo auto odlican.
Ovi su korisnici zahvalili autoru IceMan2 za post: