Jos jednom veliki pozdrav svima i nadam se da cu biti od neke koristi na forumu, valjda
Pozdrav svima :)
-
Игор.Вукајловић
- Početnik
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Pozdrav svima :)
Lijep pozdrav svima.. Ja sam Igor iz Doboja.. Inace od skora vlasnik Peugeota 206 1.4 16v, koji mi, da tako kazem, sluzi vise ovako za neke krace, gradske ture :) pored njega imam jos jedno vozilo, koje nije Peugeot, a koje mi sluzi za sve ostalo
Nakon predstavljanja, odmah se bacam u predstavljanje problema

Jos jednom veliki pozdrav svima i nadam se da cu biti od neke koristi na forumu, valjda
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Re: Pozdrav svima :)
Dobro nam došao Igore! 
Predstavi nam svog Pug-a u temi predviđenoj za to: www.peugeotclub.ba/viewforum.php?f=84
Želim Ti ugodan boravak na forumu!
Predstavi nam svog Pug-a u temi predviđenoj za to: www.peugeotclub.ba/viewforum.php?f=84
Želim Ti ugodan boravak na forumu!
Clapton is God!
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Dobro nam dosao Igore. 
U postavkama profila popuni podatke koji se traze , cisto da bi ostali clanovi koji ne procitaju ovu temu znali odakle dolazis i koje auto vozis.
Ugodan boravak.
U postavkama profila popuni podatke koji se traze , cisto da bi ostali clanovi koji ne procitaju ovu temu znali odakle dolazis i koje auto vozis.
Ugodan boravak.
- Struja
- VIP Član
- Vozim: 508
- Vozim: 508 RXH
- Motor: 2.0 135kw
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 46 puta
-
dobrodošao
Ti si mi sve na svijetu,u srcu nosim te ja,ljubavi sto te rodi klasa radnicka...1921!!!
Ti si mi sve na svijetu,u srcu nosim te ja,ljubavi sto te rodi klasa radnicka...1921!!!