PUG 307 2.0 HDI :)

301,305,306,307,308,3008,309
Odgovori
ANELTUZLA
Aktivan član
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Re: PUG 307 2.0 HDI :)

Post Postao/la ANELTUZLA »

kula bate upravu si tako ce i biti, a i jedna velikaprednost je ta da je mnogo mnogo mnogo jeftinije odradit farbanje nego dat 300km za kineze...

ja ja vas dvojica hocete da kafenišete a nama rinaka :D hehehehe imal i nas đe tu ba :)))

Avicii mi je najdrazi majkem :) on za svakog ima lijepu rijec i stvarno lik 10000% udure evo me brate kakaj situacija hehehe :)

de mene i igija tu negdje ubac'te u kombinaciju kad bude sta vako... il da se ja bacim na organizaciju u tuzli (mada ne bih da kvarim planove clanovima koji su vec par puta organizovali ne bi da nekom otimam poso sto se kaze al et cisto da znam da nece bit nista da se bacim na to)

da nam organizujem neko okupljanje na ciljugama da se baci rostilj kakav a i usput da se malo poganjamo na 402 m svi smo tu negdje sa snagom bilo bi interesantno :)
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

Anel prijatelju imas glas da slobodno organizujes na cijugama okupljanje neko :D. To bi bilo idealno mjesto,sto se tice srkija i mene to je nezvanicno okupljanje gdje svi mogu doc naravno :D ugl tu smo pa cemo se sve dogovoriti,ja sam uvijek za to.
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 748 puta
 pohvaljen: 388 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Hvala na lijepim rijecima Anele :beer:
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Sta hvala , plati mu pivu ... :stay:
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

Tu je piva.. pa u sta gledas moj Kula :p
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

hehehe joj raja najjaci ste :D pa hajde onda da se bacim na to, sad je samo problem slijedece, ako ce doc 5 auta da napravimo rostilj provozikamo se i toj to ako ce doc 50 auta onda da se organizuje i red bull i kamere mozda sta i svjetlost tuzla doda, i dj da vrti zikamu bas da bude event, pa cu ja otvorit grupu tamo negdje drugo bas ova tema da se sve dogovorrimo da ne spamam ovdje

hajde Ž :D
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

dragi moji otvorio sam temu u vezi meetinga pa bujrum svi :D

meeting-u-tuzli-2015-t576.html
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

face to face! sekunda im fali da se potuku, ne mogu se nikako..vjerovatno nešto na nacionalnoj osnovi..:D

slika

Danas dobijem jednu simpatičnu opkladu usput onako, sa nekim bogatim likom, dođe lik u tehnograd da kupi vrtne žardinjere kao i ja, on kupio 10 ja 8 komada, on u ML-a stavio 10 komada kad meni reče .. u taj autić nema šanse da stane 4 komada a i ako stane 4 nećeš moć vozit grebaće...pukne opklada u 20 maraka....znači stalo 8 žardinjera u jednoj 40 kila, peugeot sa 2 vrata :D lego je kolega jebo gewinde... došo sam od tehnograda do kuće, udaljenost od prilike jedno 15 kilometara, nije zagrebo nijednom, jest lego al nije nijednom zagrebo...kad je lik vidio kolko sam natrpo plati za mene moje žardinjere, ceh bio 68km ... ispoštova me lik vrhunski :D svaka mu čast! a i nije mogo vjerovat... 307 car ba :D Bosanski gewinde hahaha :D lijepo je ovako svašta doživit...a imam i passata 5+ karavan, al dzaba to sve pezo je moj jaran! nije mi palo na pamet uopste da idem s pajserom...

slika

slika

slika

slika
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

od tolike tezine koza puca, vid' tapacirunga lijevo sto je provirio :green: :green:
slika ¦ slika
kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

E svaka cast liku sto te ispostova.
Koliko vidim pugovi sluze kao transportna vozila.
Neki dan ArminM u 206-ici vozi nekakve letve i jos nesto :D
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

@ Anel - hehehe nije lako ni tapacirungu bilo hahaha al ovo nije od tezine tako je uvijek, ne mogu da vratim da si pogaca... a mrsko mi se nakanit ostavit 2-3 sata sve poskidat pa ponovo lijepo vratit...nek zijeva nako..sta ce on meni jos tereta i ciganluka prenijet ovo je tek pocetak hehehe :D

@ kula - hahaha ma braca moj eto ako mi vjerujes, mogo sam komotno otic s karavanom ko cojk, nisam htjeo, volim svoju 307 ima da on meni mjesalicu sad kad krenu dobri dani vuce na vikendicu i jos kamaru gurbetluka hehehe :D pug ce uskoro postat PLUG hahaha :D neka neka to je samo dokaz koliko su izdrzljivi i jaki....nije golf jedini na svijetu... ima i nas s lavovima hehe.. sutra mu valja vuc zemlju u vrecama onu, jabuke sadnice, i jos bog zna sta sve ce sve zena natrpat u garden centru... al lav je spreman . big pozdrav
kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

Znaci ako vidim sutra sivog puga gdje nazad vire kojekakve stabljike a naprijed zenu koja žuga i grana rukama cu da blicam i uljudno te pozdravim :D
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

Vuče Pug ko pravi. :box:
Clapton is God!
Avicii
Moderator
garage

Post Postao/la Avicii »

Hahahha.. a jesi lik jbt :D dobro si ti bgm prosao, a i potrefio si na nekog paraša cini mi se, svaka mu cast :ok:
Al brate ova stakla.. predobro mu čuče, ne mogu ih se nagledati. :handclap:
ANELTUZLA
Aktivan član
garage

@ kula - hehehe moze brate, konto sam nabavit sebi onaj razglas i ic po komsiluku s njim otkupljivat staro zeljezo, stare vese, stare ves masine, stare akumulatore, sve vrste starog metala hahaha :P

@ comandante :D joj brate vuce ni aca lukas mu nije ravan :D

@ avicii aga moj hehe ma ovo je lik neki ba koznjak ovo ono ML crni zatamnjen ima jedno 50 godina pun ko brod, al nek sam mu pokazo da nema zajebancije s trosto sedmicom :D da si brate blize sutra bi mi otisli po folije i odradili skupa poso, dan jedan i toj to.. sto se tice stakala potrefio sam lijep postotak tamnoce, ne mozes vidjet ko je unutra a nije pretamno, dovoljno svijetlo da mnogi policajci i progledaju kroz prste, navecer posto nije puno tamno sve se vidi bukvalno, a svana nista ne vidis posto je napolju mrak, a kad upalis svjetlo unutra kao da i nema folija.

imam u komsiluku jednog novog pugasa... plavi 307 kao tvoj samo 2 vrata i sav zatamnjen znas kako mu lijepo cuci folija brate
Odgovori

Natrag na “Serija 3”