Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Onda sam i moju vartu zamijenio sa power cellom teskim nekih 30-35 kg specijelno za auto ozvucenje...
Ovo je cisto da se uporede Amperi i amper casovi sa varte i power cella :)
to je to sto se radova tice za sada , naravno nastavice se ,....U potrazi sam za altenatorom od 120amp pasu mi sa 2.0 i 2.2 benzinaca pa ako ko naleti neka mi javi :)
HAhahahahahahahah
Nego ti kula gledaj ako naletis na kakv altenator kad budes skrecao na kakvim otpadima od 120 amp od benzinaca pugova da jos malo pojacam struje
thanks
Jos cu ja slikati svoj altenator sutra po danu i postaviti ovde da se vidi kakav je posto ima razlicitih i od benzinaca pa da imamo moj alt ovde u galeriji da ne bi imao posle problema sa nosacima...
Hvala :) konacno sam nasunjao , cuo sam se i sa Koletom iz bg ali je preskup ne mogu toliko da mu dam za Gz foliju :)
Vidjeo sam vec , krov je sada kao betoniran a i vrata ce biti cim stigne jos folije :)
Hahahah da znas da bi , ali ne brine me potrosnja dok god je plinu ova cijena , u bn 0.66km l
Joj ne znam *ebem li je dal je ista , treba to malo provjerit detaljnije...