Pa da se pohvalim...
Kada sam prodao Peugeot 806 HDi početkom decembra,bacio sam se u potragu za novijim vozilom.Hteo sam da uzmem nešto malo novije,ali kada sam stavio na papir video sam da mi se ne isplati i počeo sam da gledam kola do 5 godina starosti.Posle par dijaloga sa mojim ukućanima,odustao sam i od te ideje i dao sam se u potragu za jeftinijim kolima i nečim malo drugačijim,nadam se da će se to uskoro ostvariti i da se nisam zeznuo.Vreme će pokazati.
Ubrzo nakon početka potrage za jeftinijim kolima,sam odustao i digao ruke od automobila uopšte.Što zbog samog stanja automobila,slabe ponude onih automobila koji su meni interesantni i na kraju zbog poštenih preprodavaca.
Posle skoro 3 meseca kako sam bio bez auta,u dvorište je doteran Citroen C8.U samom početku nije bio kao opcija,jer nije bio nešto noviji model (ovaj model),niti je jeftiniji od onog što sam imao,ali došlo je krajnje vreme da uzmem nešto zbog obaveza.Srećom ne košta me ni dinar više od Peugeota 806,tako da je ispalo kao da sam zamenio ključ za ključ.Ja sam zadovoljan kupovinom,opet imam neka normalna kola,a ne krš i pogotovu što nisam dodao pare.Da nije tako još bih bio bez auta.
Auto sam uzeo sam ga od prodavca koga poznajem,što je sada pri kupovini veliku plus,nema laži nema prevare.Auto je odličnom stanju,pre 2 godine je ocarinjen,vožen do FR i nazad.Bivši vlasnik ga je prodao jer je uzeo Tuarega.Pošto je često putovao,ubacio je TNG uređaj,ali na moju veliku žalost boca je u gepeku iza trećeg reda sedišta.Ali to nije sve,pored tog,meni razočarajućeg podatka ima i lepša strana,a to je da ima jos jedna točak boca koja stoji na mestu rezervnog točka.Od opreme ništa posebno,senzori za kišu,automatska klima (dve zone) el.retrovizori i podizači stakala,zavesice na staklima,7 sedišta,kuka i td...auto je 2003.godište,pokreće ga benzinski motor od 2000 kubika i 100kw Evo za sad par slika,na brzinu...

I par slika od večeras