Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Veoma sam zadovoljan svojim ljubimcem nikad me nije izdao od uvoza redovno ga odrzavam u servisu blok sarajevo, nabacio sam mu gume nove spremio ga za zimu
Hvala imam jos mnogo sta radit na njemu nije nista ovo imam dosta u planu uradit oko njega i unutar sve ide polako
Sliku uredjaja imam negdje na mobu a uskoro i nazad idu tv
Ne vidi se bas najbolje na slici koje je marke player , pa ako ti nije problem napisi nesto o njemu i uslikaj kada je upaljen , jer me bas zanima ovakvo nesto
Ima kupit se cini mi se 450 eura sto je mnogo za nas standard al ko zeli moze tab ugradit a ja sam nasao tv nazad dobijes uz one naslonjace za glavu orginal za pezo 307,ugradzeni rade preko auto upaljaca