Ja trenutno imam Telemach Trio paket pocetni, tj. najjeftiniji koji placam posto sam uzeo na 2 godine: prvu godinu 40km a dalje placam cijenu koja i jeste 50km. Njega imam vec godinu dana, prije toga bio na BHTelekomu.
U ovom paketu imam internet 25 Mb/s, prije imao BHTelekom nekih 5Mb/s. Razlika za ove koji su manje upuceni u ovo: posto cesto gledam stream (uzivo prenos preko interneta koji je dosta zahtjevan puno vise od obicnog gledanja npr. na youtube-u) prije na Telekomu nije mogao ni 480p a da ne prekida, a sada ide 1080p (FullHD) i to 60fps bez problema. Onda je tu i brzina download-a koja je bila na Telekomu 0,25 MB/s a sada 3MB/s.

Televizija, imam D3 digitalnu oko 130 kanala i u mom osnovnom paketu tek sada vidio oko 20 Full HD kanala( Sport Klub 1,2,3 i SKHD, Euro sport 1 i 2,Discovery Sci. HD,Discovery Showcase HD, History HD, National Geographic HD,....) . Imam i D3 GO, odnosno D3 GO je aplikacija koja vam omogućava pristup TV sadržajima preko različitih uređaja - bilo da se radi o računaru, tabletu ili telefonu. Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije unutar prostora sa Telemach konekcijom (stan, kafić, restoran...) ili u okviru Telemach Unifi mreze koja je dostupna na preko 3000 lokacija širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Makedonije.
Od opreme koju od njih imam je D3 uredjaj za TV koji moze i snimati na USB i jos jedan uredjaj na kojem je Telefon (mogu 2 telefona na njega), LAN internet i Wifi je takodjer u njemu. Moram i reci da su vrlo mali oba uredjaja.
Internet/Telefonija:

D3 uredjaj (Televizija):

Interface D3 uredjaja je vrlo lijepo uradjen:

Da i zaboravi napisati Wifi signal je vrlo jak i kvalitetan, bez problema ide na nekih 10m kroz tri debela zida zgrade iz 80' tih.

Zasada utisci su sljedeci: problema je bilo vrlo malo, korisnicki servis je uvijek dostupan i vrlo su ljubazni i profesionalni u rjesavanju problema.
Koliko vidim gotov svake godine ili svake druge nabavljaju noviju opremu.

Naravno postoje i dodatne opcije, tj mogu nadograditi svoj trenutni paket i to sa:
Televizija:
Cinemax paket - 4 KM
HBO paket - 8 KM
HBO Premium paket - 12 KM
Sport klub HD paket - 4 KM
HD paket - 8 KM
Snimanje preko 160 filmova te emisija (trebalo bi) standardne rezolucije te pauziranje živih kanala.
Cijena 4,5 KM mjesečno.
Internet:
Ubrzajte internet:
50/3 Mb/s - 20 KM
100/4 Mb/s - 50 KM
150/6 Mb/s - 90 KM
Telefonija:
Najpovoljnija telefonija:
0 KM/min za razgovore ka fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji
FLAT HR & SLO - 25 KM
50 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji
HR&SLO - 7,5 KM
50 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori - 7, 5 KM
100 besplatnih minuta prema inostranstvu - 6 KM
200 besplatnih minuta prema inostranstvu - 10 KM
Jos da stavim i trenutnu ponudu Telemach-a posto su me stvarno pozitivno iznenadili kako i sa ponudom tako i sa cijenama, iako su relativno mlada firma.

Evo sad vidim da imaju 33 FullHD kanala.

Pa ti sad vidi Avicii sta imas u Mtel-u.