Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Meni u drug i drugarica sinoc napravili stetu na autu i sj... krilo i vrata.Drug sedeo pozadi stavio kisobran velicine suncobrana u rupu gde je predvidjeno za flase,debilizam klasicni,decko nema svoja kola roditelji nikad nisu ni imali,ali opet bre moras da imas neki osecaj...to ulazi treska kao u obor da ulazi kada je izasao kisobran je ispao,drugarica i on su pokusali da zatvore vrata,vuckli cimali i na kraju se ovo desilo ...
Ja sam u tom momentu bio na 10ak metara od auta i dok sam video da debili cimaju,bilo je kasno...tako da sam do kuce vozio sa otvorenm vratima,koja nisu u stanju da se zatvore,cekam sutra majstora da dodje do mene da vidi i da teram kod nekog da mi farba krilo,posto je plasticno pa je otisla i platika i farba...jece sam toliko od muke i sad sam nervozan...
Bas,bas...bio majstor namestio relativno brzo...kaze da je bas tako i napravljeno od 2001. godine postoji zakon koji je regulisao bas ove sarke i vrata da lako ispadaju zbog bas ovih situacija...ne daj Boze da noga,ruka ostanu tu,ali dzaba mu sve kad mi je ostecena boja sad.
Ne,duga prica.Da kazem poklonio sam ga mojima.Brckao nesto oko kola,sredjivao,stavljao led trake dole,pritwgo zatego,dao ocu da ide do grada povezo komsiju,taj pokida led traku,tu puknem i kazem evo kljuceva tvoj je...nisam seo ne znam ni sam koliko dugo,juce silom prilika sam morao da upalim kola,danas sestri rodjendan pa da odem da kupim sve sta treba i tako sednem da krenem ja za kvacilo ono pfff,ode papucica dole i to je to.Stavkjeno kvacilo pre manje od dve godine,al izgleda da cilindar otiso,a i briga me vise sta je i ovako vise nije moje :) posto mi je otac van zemlje trenutno,kad dodje idem da mu prenesem,a ja da nadjem neki krs za 500-600 eura i da teram to.Zivce sam pogubio,lekove za smirenje sam pio,da se malo odmorim i da se posvetim drugim stvarima.Znaci auto je i dalje tu u kuci,dal ce da ga on sredi,vozi ili proda,nek radi sta mu je volja...
E jbg, baš te maler potjerao .
Samo mislim da si slabe tablete pio dok si tako zivce pogubio , mada znam kako ti je kada se trudis i lickaš auto a neko drugi to raz*ebe .
Drž' se stari , biće auta, nek si ti nama živ i zdrav .