Problemi sa kondenzatom

Odgovori
kris74
Početnik
Vozim: peugeot 308
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Problemi sa kondenzatom

Post Postao/la kris74 »

Evo narode mene sa čudnovatim problemom.Prije sam već spominjao da mi je gumena cjevčica za odvod kondenzata klime bila ispala,ali sad sam otkrio da mi kondenzat ne samo ne izlazi ispod auta,nego ga uopšte nema ni u cjevčici ,ni u posudi u kojoj se nalazi isparivač.Proizvođač je Valeo,bijela posuda,klima hladi perfektno,ali vode nema pa nema.I još da dodam da na taj otvor,bilo da je skinuto crijevo ili je nabijeno duva zrak iz ventilatora,kad pojačam na najjače,oči izbija,pa mi se čini da na taj način isušuje kondenzat,te ga zato nema.A možda i nekuda izlazi,što ja ne uspijevam vidjeti.Inače suvozačev pod je vlažan,ali je nemoguće utvrditi odakle voda dolazi,a možda se nije još osušilo od nedavnih problema sa šajbom. :think:
kris74
Početnik
Vozim: peugeot 308
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Re: Problemi sa kondenzatom

Post Postao/la kris74 »

Evo,da sam sebi odgovorim.Problem bio sa kutijom isparivača,pa iako je postojala opasnost da će se morati skidati čitava tabla i koštati koju stotinu KM,majstori u Žika servisu u Banja Luci skinuli pretinac iznad suvozačevih nogu i zamjenili neku cijev i sve me izašlo 50 maraka.Još da istaknem da sam im ostavio auto na tri dana i nisam bio prisutan,te da su mi mogli reći da su sve skidali te da košta npr. 400 KM,kao što bi neki učinili,ali su pokazali poštenje i profesionalizam,kakav se rijetko sreće.Kondenzat sada izlazi ispod auta,kao što i treba.Pozdrav svima :ok:
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Re: Problemi sa kondenzatom

Post Postao/la ElComandante91 »

Dobro je da si rješio problem.
Clapton is God!