Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Da predstavim novu vozilicu u porodici Francuza. Kao sto naslov kaze rijec je o Renault 4 GTL 1.1 motor sirovog cistog benzina i cistih nenadj*bivih 24 KW
Ovaj malisan s obzirom da je 1987 godiste ima samo 142.xxx na satu i sada tek 2. Vlasnika. Od opreme ima klimu (sve se klima) i masazna sjedala koja se aktiviraju pri brzini 60 km/h Salu na stranu, osmijeh na licu mi je bio dok sam ga vozio. S obzirom na km, broj vlasnika i servisne knjige, nevjerujem da se i '87 palila svjetla kao i na nasim pugovima.... E'o slike
Neprwvazicen osjecaj kad uzmes šaltat ovu zujalicu gore, kad pocne naginjanje u krivini i imaš oskecaj da je sledeca scena "rolerkoster", kad ga pogledas i sjetis se da je jesna strana niza za(čini mi se) 1,5cm... I tako... Srecno bilo, ako mene pitaš, malo sminkanja, sredjivanje enterijera, farbanje i cio svijet je tvoj!
Stvarno je dozivljaj voziti i zanimljiv je za voznju. Hvala svima. Za sad je radno vozilo do registracije, a vec se za proljece dogovara kakvo sredjivanje limarije, ali o tom po tom, duga je godina
Prelijep je osjecaj vidjeti automobile koji ozive proslost,nemaju moderna vozila dusu kao ova,jednoatavno tako su jednostavna,a neprevazidjena... Prelijep primjerak,jednostavno prelijep
Renault je samo tako, ali za vožnje i sređivanja.
Što ti Marko gore reče, i ja da se nadovežem, trebao si kupiti kakvo magare ili traktor a ne ljubimca na 4 točka.