Evo skoro godina je prosla druzenja sa Lavom,nismo puno presli mozda nekih 9 000km i nakupio se tu finih uspomena,porodica se prosirila,curice rastu,a i ide jos jedna sjedalica nazad,inace sjedalice sam obje uzeo Peg Perego i toplo ih preporucujem,s tim da je jedna sa isofix bazom za vecu djevojcicu,dok se druga regulise pojasem i samostalnim vezanjem...
I naravno opet dolazi registracija,ovaj put nakon dugo vremena tacnije nekih 9 godina mjenjam i osiguranje,do sad je Camelija bila fer i korektna,ali ipak Uniqa se cini dosta ozbiljnija i mocnija.
Tako da je registracija 695KM i Full Kasko 1260KM,iskreno mnogo je i previse,ali opet bolje mirno spavati

Danas sam provjerio ulje nakon nekih 2000km i na max je,a tecnost za rashladjivanje takodjer s tim da je nivo malo opao mozda nekih 2mm ,sto sam inace ovako laicki povezivao sa zahladjenjem,jer kad je toplo vani bude 2mm vise,barem sam tako primjetio,a i odmah ide saginjanje sto jedna komsinica izgleda mnogo voli,da me vidi u toj pozi,inace ima oko 87 godina i Bog zna sta ona vidi,ja joj dodjem ko Apolon,a ono u stvari Orolon
Ali eto ispod je suho,doduse ima neka tackica kao vlazno,na mjestu odakle nema sta da kane,osim mozda da je sa hladnjaka ili intercoolera ili sl preletila nekoliko cenata,zavlacio se slikao,snimao gledao nema logike...Al ove brige su najsladje

Sad trebaju i novi brisaci,pa ako ima frishkih preporuka rado slusam,jer su fabricki 120KM
Takodjer do kraja godine,kad se nakanim idu i novi zadnji diskovi i plocice,takodjer TRW,jer su i naprijed :)
U svakom slucaju da smo zivi i zdravi,kao i nasi lavovi,zivjeli