Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvala svima, a ostaje da vidimo koliko ce trajati.
Boris_95 je napisao/la:Oho, malo sunca i već se počelo rastavljat, svaka čast, izgledaju kao tvornički
A ako misliš na onu plastičnu lajsnu na pragu ispod koje ide instalacija, da, prednje se drže samo na kopčama (bar kod mene), samo pazi da ne pukne koja kopča jer je plastika dosta kruta kad je hladno vrijeme, što uostalom i znaš
Mislim na nju. Auto je u garazi pa cu probati polako a od gepeka cu probati skinuti onu plastiku od zadnje uticnice pa traziti dalje.
Danas zavrseni radovi, displej provucen i smjesten ispod volana ona plastika sto se moze malo otvoriti. Postavljen na nju tako da se ne vidi nego samo na zvuk. Inace sam kabal provukao sve po ps-u. Provucen od zadnje desne stopke sve uz kablove koje idu od stopke kroz sve moguce plastike a na radost seniora koji nije bio prisutan nije ni jedna zabica slomljena!
Nazalost mobitel mi se ugasio kad sam poceo slikati tako da samo jedna sa radova
Bio je u gepeku moj Anele. Ja sam predlagao da samo biper izvadimo i izmjestimo napred da ne smeta putnicima nazad, ali izgleda da se stariji više ne slušaju.
dino je napisao/la:Bio je u gepeku moj Anele. Ja sam predlagao da samo biper izvadimo i izmjestimo napred da ne smeta putnicima nazad, ali izgleda da se stariji više ne slušaju.
ma dino pistat ce on putnicima kako god, nije uopce bitno hoce li im pistat za ledjima ili pred nosom
nekako mi nema logike rasklapati pola auta da provedes displej ako ga neces gledati, ja da sam kod sebe tako radio ostavio bih ga u negdje oko zadnje klupe i ne bih ni razmisljao o njemu previse
Sve to stoji Anele, ali nece im pistati ispred nosa nego meni ispod volana. I da hoce bolje i to od ove solucije gdje im je bio na glavi fakticki.
A po meni ljepse je cuti nekako kad se cuje ispod volana negdje, vise mi je fabricki i manje je "jeftino" nego pozadi. Plus ostalo mi je kabla tako da mogu uvijek displej pomijeriti negdje gdje ga vidim za cas posla.