Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Realno, sve su dobre majice. Bice odlicne kad se to jos malo ustima I meni se najvise zadnja svidja, nego ovih polo najvise imam, ne znam ima li smisla da mi i Pug takva bude
Ja se ne bih mogao odlučiti tačno.... Eee i rado bih uzeo jednu maicicu, pa ako budete imali kakvu mogućnost da mi pošaljete javljajte... Poslaću evre vec nekako!
Tom je napisao/la:Ja se ne bih mogao odlučiti tačno.... Eee i rado bih uzeo jednu maicicu, pa ako budete imali kakvu mogućnost da mi pošaljete javljajte... Poslaću evre vec nekako!
Dobacicu ti ja do PG kad nekad budem dolazio ili negdje u CG, svejedno..
Pozdrav ekipa.Imali sta od majica,gledao sam po internetu kontam sebi naruciti negdje u stampariji dvije majice na fazon da bude logo peugeot 508 i natpis ili nesto slicno,mozda oni imaju neku ideju kad odem ali rekoh da prvo vidim na forumu.
U potrazi smo za tiskarom za izradu naljepnica , tako da smo se za sada posvetili tome . Sto se majica tice nismo u zadnje vrijeme nista konkretno radili , jedino imamo ponude od ranije a nisu bas nesto prihvatljive .
kula je napisao/la:U potrazi smo za tiskarom za izradu naljepnica , tako da smo se za sada posvetili tome . Sto se majica tice nismo u zadnje vrijeme nista konkretno radili , jedino imamo ponude od ranije a nisu bas nesto prihvatljive .
Koliko naljepnica treba da se pitam kolegu sto radi sa tim?