A ja kažem ovako: Stara dama, uvežena iz Italije (otuda i nadimak) 2012. godine sa 152.000 km, servisnom knjigom i dva ključa. Kupljen za porodične potrebe i putovanja, toj svrsi i dan danas služi bez i jedne mane. Od opreme ima osnovno: 6 x airbag, 4 x el. podizači, ESP, klima, naknadno ubačeni parking senzori iii tu ga veži. Dovoljno.
Danas na satu piše tačno 255.095 km, posljedice putovanja, različitog terena i grada su vidne, ima dosta ogrebotina, sitnih udaraca ali to je sve normalna stvar za godine i kilometražu. Nikad nije lickan i mažen. Tovaren ko magare. S druge strane, pažen jeste

Udaran nekoliko puta, ali nikad mojom krivicom. Jednom se dekica nasadio na mene u branik, drugi put se žena doslovno popela na branik, treći put čovjek Dusterom ušao kod mene u gepek (zato je branik različite boje, neću da ga farbam - to mu je ožiljak), i da ne nabrajam više. Koliko ga je jada tuklo dobro je i živ. Osvajao je razne vrhove, uspone, posramio neke njemce i džipove. Nikad nije izdao, uvijek upalio iz prve, x puta doveo kući u zoru, obišao s njim čitav Balkan, a kad spuštim zadnja sjedišta ee miline te

Od modifikacija nema puno, stavljen 17" točak i malo niži profil gume 225/45, motor čipovan radi osvježenja, sva osvjetljenja promijenjena u LED i to je to. Stikeri stavljeni jer je sa branika počeo lak opadati i onda radi kamuflaže, pa mi se svidjelo i proširio na čitavu stranu. Okreće se narod, neobično im. A meni milo

Planova naravno uvijek ima ali finansije određuju sve to. Prednost je naravno data mehanici, jer mi je to najbitnije, a estetika će doći vremenom. U planu je da se napravi jedan dobar sleeper od njega, ali o tom potom s jeseni kad se vratim iz USA (kad bude bilo dolara

Možda sam se malo raspisao ali ukratko sam dao omaž mojoj Staroj dami. Slika s početka imam ali da ne trpam jer je bio kao i svaki 307 sa ratkapnama. Ljepše su ove od danas iz sunčanog Bara.

Podrška lokalnom košarkaškom klubu

I jedna od zimus

I jedna zajednička neđe iz novembra na Šar planini prema Makedoniji. Tada je bilo eksperimenata sa štopovima.