Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Je li ko imao iskustva sa kakvom keramickom zastitom za lak? Vidim ima nekih jeftinih na AliExpressu, valja li to cemu, je li ko narucivao?
Planiram odraditi poliranje na autu pred zimu pa ga malo zastiti usput..
Jesam imao iskustva da sam je kupio prije haman 2 godine i eno je i dan danas stoji na jednom te istom mjestu mrsko mi se nakaniti da je nanesem a platio sam je pofino nesto haman oko 40-tak, skup ugras bem li ga
Ja sam stavljao nano zastitu u Novom Sadu,procleans firma,imaju svoju stranicu.Svaka im cast za rad.Kod mene je problem sto puno prelazim i svako malo perem auto,kamencici po putu frcaju od kamiona i svasta nesto tako da bih fakticki morao raditi to jednom godisnje.Ko manje prelazi moze da drzi i duze.Platio sam zadovoljstvo 700 km.Treba mi jedan savjet.Imam po plastici sitnih ogrebotina od cipela,stikli a tacnije radi se o plastici praga i plastici ledja prednjih sjedista pri dnu te plastici ispod kasete bukvalno kod suvozacevih nogu.Ima brate betera pa sjedaju ko u traktor bez imalo osjecaja i paznje za nesto tudje.
Ja sam sebi u svim autima na tu plastiku praga i tu plastiku, što ti kažeš leđa, srednjeg stuba tj štok, prelijepio sa karbonom.Poslije kad skineš nema ogrebotina, kad prodaješ auto.
Imate li neki savjet sa čime probati ispolirati sitne tačkice po limariji. Mislim, realno, toliko su malene da se i ne vide ali mene izluđuje što znam da postoje hahahahaha
!
Poruka od: Avicii
Post ti je prebacen na odgovarajuce mjesto. Obrati paznju gdje pises i otvaras teme.
Zavisi kakve su tackice, imas li sliku? Ako je nesto farbano pa ostale tackice od prasine ili su neki risevi u laku, onda moras brusiti lak pa ispolirati. Ako je neka prljavstina u pitanju, probaj nekim razredjivacem skinuti ili nekim od preparata sto ima da se kupe bas namjenski za skidanje kojekakvih necistoca na laku