Govori se o najjačem modelu, kojega je Peugeot napravio od 206modela. Znači govorimo o 206Rc modelu. Kupio sam ga godino dana nazad, tako, da sam ga več dobro upoznao.
Gdje da počnijem, Avto je godisnje 2003 al i sada izgljeda puno mlađi nego sto je. I sada avto vuče odlično za snago kojo ima. Vidi se, da ima atmosferski motor avto ide puno dobro al treba ga vozit u visokim obratima ako češ dobit sve što avto može, da ponudi. Al ima mnogo da ponudi, ne mozemo govorit, o jako brzem avtu sto se tice koncnih brzina na ravnim putovima, al kad ga dobijemo na krivine ovdje avto zaživi, nije boljeg mjesta za Peugeot 206Rc nego krivine kdjer moze postici pravim zabavima. Što se tiče kvarova, avtu poznaju se godište imao sam mnogo problema al nikad nisam imao večih troškova zboh njih. Avto sam kupio potpuno original od felg do izpušnog do amortizerov. Do sada sam menjao samo izpusni sistem jer mi je bio zvuk originalnog izpusnog sistema nije bio dovolj glasan. Kupio sam fox exhaust al i sa ovim nisam bio zadovoljan i sada imam malo home made sistem sa loputo tako, da avto moze zvuciti kao original kad je loputa zaprta ili da je jako glasan ako je loputa odprta. Povprečno mi avto troši 9l/100km sa kombiniranu voznju al kada sam htjeo da mi trosi manje trosil mi je i manje od 6.5l/100km što za sportski avto z 177ks za mene nije mnogo, Avto bi ocenio sa 8.8-10 tocka puno sam zadovoljan sa njim i priporucujem, kdor voli peugeota, da si kupi jednog jer je res odlican Sad mozem slati samo nekih videa i slik i nadam se, da vam je všeč moja predstava i ako nesto niste razumeli ili vas zanima samo pitajte

videa nisam mogao slati neznam bas zasto