MEETING U TUZLI 2015
Re: MEETING U TUZLI 2015
@ kula - vrlo rado drug :)
@ elComandante - a sto se tice meet-a od prilike sredinom maja, gore dole koji dan... sve zavisi kako ce nam tec pripreme.
ocekujem javljanje naseg druga iz zivinica da vidimo hocel on moc obic ono sto sam gore vec naveo da nam malo olaksa njemu je to u komsiluku sve.
@ elComandante - a sto se tice meet-a od prilike sredinom maja, gore dole koji dan... sve zavisi kako ce nam tec pripreme.
ocekujem javljanje naseg druga iz zivinica da vidimo hocel on moc obic ono sto sam gore vec naveo da nam malo olaksa njemu je to u komsiluku sve.
- ffcpeugeot
- Početnik
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Bravo za pozivnicu, samo ispravi god. ili godine, jer g je srkraćenica za gospodin. 

Clapton is God!
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
-
Bravo za trud ffcpeugeot 
Ovo peugeot club bi trebalo biti malo dominantnije
I Svjetlost je ovlasteni koncesionar jer uz servis vrse i prodaju vozila

Motion & Emotion
svidja mi se banner pravo, ima cojk smisla :) mozda ne bi bilo lose sponzore umjesto ovako samo slovima da stavimo logotipe u png formatu, al otom potom to su sitnice, doce tu jos i plan i program tog dana, i ono pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruze bla bla bla
samo ako moze jedna ispravka mala svjetlost doo jest servis al je prije svega salon, a servis je u sklopu auto salona, ili ti ga auto kuce
pa ne bi bilo lose da umjesto to auto servis pise OVLASTENI PEUGEOT SALON "SVJETLOST DOO" ili OVLASTENI PEUGEOT PREDSTAVNIK "SVJETLOST DOO" zvuci mocnije. al si ga drug ubo nema govora banner je prva liga!!
nesto sam razmisljao da ne bi bilo lose da meeting bude 17-og Maja, to dodje nedjelja... prva nedjelja u sredini maja, a i dovoljno vremena da se sve organizuje da valja :)

nesto sam razmisljao da ne bi bilo lose da meeting bude 17-og Maja, to dodje nedjelja... prva nedjelja u sredini maja, a i dovoljno vremena da se sve organizuje da valja :)
eo vidis kralju na sta sam mislio kad je banner u pitanju dole kod sponzori ovako nesto znaci, al tek da vidimo ko ce bit sve sponzor...

gledam maloprije na facebooku neki bmw klub iz Sirokog nesto organizuje meeting takodje ma banner nidje veze ovaj sto je brat ffcpeugeot odradio je profi :) sve pohvale

gledam maloprije na facebooku neki bmw klub iz Sirokog nesto organizuje meeting takodje ma banner nidje veze ovaj sto je brat ffcpeugeot odradio je profi :) sve pohvale

- ffcpeugeot
- Početnik
-
Naravno to će biti dominantnije u svakom slučaju , ovo sam samo nekih 15-tak minuta malo se zezao,a naravno svjetlost ce biti dominantna na baneru uz to sve sto si naveo boncekula je napisao/la:Bravo za trud ffcpeugeot
ANELTUZLA je napisao/la:eo vidis kralju na sta sam mislio kad je banner u pitanju dole kod sponzori ovako nesto znaci, al tek da vidimo ko ce bit sve sponzor...
Upravo sam baner i uradio zbog sponzora tj logotipa svih sponzora

samo nešto kontam ako uradim pozivnicu onako kako sam zamislio u glavi mislim da ce privući dosta raje ,da neće bit previše pugova? hahaha
ElComandante91 je napisao/la:Bravo za pozivnicu, samo ispravi god. ili godine, jer g je srkraćenica za gospodin.
ovo je na grubo bilo ,ide i god samo za ElComandante

- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Sve pohvale, dobri ste, samo se družite. Na mlađima svijet ostaje. U junu ćemo meet u srednjoj Bosni, a u julu u Hercegovini. Ja ću doći po naljepnicu (sticker) peuget cluba.
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 749 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Bravo druze, svaka cast na truduffcpeugeot je napisao/la:malo igranja i nije dovršena pozivnica ima tu jos sponzori,lokacija itd itd , kako vam se čini ovo

Kao sto neko rece, ja bih samo malo istakao ovo PCB.. recimo:
''Peugeot meeting Tuzla
u organizaciji PCB.. tad i tad''
Al to su sve sitnice, doradice se to

- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
-
za sve sto pocinjemo treba nam sponzor bar koliko toliko da mozemo osnovne stvari da iznesemo sto nam treba.trebalo bi sa servisom svijetlost provjeriti dali su oni zainteresovani za to pa da idemo onda dalje sto se tice pu zivinice mislim da ne bi bilo problema oko dozvole samo moram se da raspitam ovo oko ove piste mada mislim da je sjediste ove fenix skole u tuzli negdje i mislim da bi njih trebalo pitati za to
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Danas sam bio sa direktorom Svjetlosti i ljudi su voljni pomoci i sudjelovati u svemu.
Osim toga ja sam im predlozio da donesu svoj stand i zastave i nesto reklamnog materijala tipa :kacketi , majice , mirisi , upaljaci ... oni hoce jos da dovuku i testne aute koje sada imaju a to su 308, 301 , tepee, a ako im stignu do meet-a jos i 508 (novi), 208 , patner i svi ti auti ce se moci isprobati ako zelite
moramo se tacno dogovoriti kakve ce vrste meet biti , hoce li tu biti rostilj ili ce to samo biti druzenje uz vlastitu logistiku iz gepeka.
Sve sto se ovdje dogovorimo treba i njima prezentirati da i oni mogu sudjelovati.
Oni su jos i sponzor biciklistickog kluba pa su pitali da li i ti biciklisti mogu ucestvovati u karavani.
Ja sam rekao da mogu
Stoga neke se stvari moraju precizirati da bi se islo dalje.
Moj prijedlog je da se za sada ide sa vlastitom gepek logistikom. Jer za rostilj se moraju pare sabrati i dati recimo anelu da ako je voljan kupi cevape i meso za rostilja , ugalj i da obezbjedi poveci rostilj. A 'vako brate koju krisku salame u gepek i koji sok i eto ga.
Mislim , tj samo predlazem kako bi bilo najlakse i najjeftinije... E sada se bacajte u raspravu i prijedloge.
Sta god da odlucimo imamo podrsku od svjetlosti
Osim toga ja sam im predlozio da donesu svoj stand i zastave i nesto reklamnog materijala tipa :kacketi , majice , mirisi , upaljaci ... oni hoce jos da dovuku i testne aute koje sada imaju a to su 308, 301 , tepee, a ako im stignu do meet-a jos i 508 (novi), 208 , patner i svi ti auti ce se moci isprobati ako zelite

moramo se tacno dogovoriti kakve ce vrste meet biti , hoce li tu biti rostilj ili ce to samo biti druzenje uz vlastitu logistiku iz gepeka.
Sve sto se ovdje dogovorimo treba i njima prezentirati da i oni mogu sudjelovati.
Oni su jos i sponzor biciklistickog kluba pa su pitali da li i ti biciklisti mogu ucestvovati u karavani.
Ja sam rekao da mogu

Stoga neke se stvari moraju precizirati da bi se islo dalje.
Moj prijedlog je da se za sada ide sa vlastitom gepek logistikom. Jer za rostilj se moraju pare sabrati i dati recimo anelu da ako je voljan kupi cevape i meso za rostilja , ugalj i da obezbjedi poveci rostilj. A 'vako brate koju krisku salame u gepek i koji sok i eto ga.
Mislim , tj samo predlazem kako bi bilo najlakse i najjeftinije... E sada se bacajte u raspravu i prijedloge.
Sta god da odlucimo imamo podrsku od svjetlosti

- ffcpeugeot
- Početnik
-
Svaka čast KULA, znači imamo pozitivan odgovor od SVJETLOST d.o.o, a mogu i biciklisti jer što veći spektakl napravimo sledece godine ćemo biti mnogo prepoznatljivi.
Treba pregledati vremensku prognozu na ovim savremenim portalima za iduci mjesec pa skontat jednu nedjelju
Ako neko ima vremena neka sastavi jedan E-mail u ime peugeotClubBIH-a koji poziva sponzore "ukoliko žele" da se odazovu i uzmu učešće u našem MEETINGu
znači (BENZISKE PUMPE,BINGO TUZLA,MENPROM PIVARA itd itd itd)
Uglavnom ko preuzme taj posao neka se javi da uredim ovu pozivnicu koja će ići uz E-mail. i ŠALJIIIIIII!!!
Što se tiče "gepek logistike" u potpunosti se slažem jer neka tih cca 20KM dadnu na gorivo u dođu
Dalje evo ako neko ima vremena neka malo porazgovara sa Pilotskom Školom Fenix https://bs-ba.facebook.com/pages/Pilots ... 0269496222
Treba pregledati vremensku prognozu na ovim savremenim portalima za iduci mjesec pa skontat jednu nedjelju
Ako neko ima vremena neka sastavi jedan E-mail u ime peugeotClubBIH-a koji poziva sponzore "ukoliko žele" da se odazovu i uzmu učešće u našem MEETINGu
znači (BENZISKE PUMPE,BINGO TUZLA,MENPROM PIVARA itd itd itd)
Uglavnom ko preuzme taj posao neka se javi da uredim ovu pozivnicu koja će ići uz E-mail. i ŠALJIIIIIII!!!
Što se tiče "gepek logistike" u potpunosti se slažem jer neka tih cca 20KM dadnu na gorivo u dođu

Dalje evo ako neko ima vremena neka malo porazgovara sa Pilotskom Školom Fenix https://bs-ba.facebook.com/pages/Pilots ... 0269496222
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
I ja mislim da je gepek varijanta izvodljivija, ipak nam je ovo prvi skup, sledeći bi već mogao sa roštiljem da se organizuje.
Clapton is God!
Ovo se sve super odvija moje je mišljenje, da za rotilji i ostale zezancije treba puno više vremena i organizacije a pošto je i prvi put može i '' gepek verzija''. Odlično je i što je svjetlost odlučio da svoja testna vozila dostave to je prava stvar kako god biće lijepo druženje samo još i vrijeme da ispoštuje ... Pozz
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
-
Odlicno kula, svaka cast... Kontaktiracemo jos klix, exluziva i nova vozila. Sto vise to bolje... Samo jos dozvole izganjati i mirna Bosna...
Ja sam kontao, okupljanje kod Peugeot-a (Svjetlost), zatim defile i na ciljuge, gdje bi se mogli testirati razni modeli... Steta sto policija federacije ne vozi Peugeot
Kontao sam pitati ove iz RS ali sumnjam da ce htjeti doci.
Sto se banera tice, treba napisati na baneru, sta ce sve biti.. Bilo bi odlicno kada bi i kakvog DJ izganjali, ali to zavisi od sponzora...
EDIT:
Poslao sam mail-ove na: klix, exkluziva, nova vozila, auto shop magazin...
Ako ima neko jos koga od medija neka napise ovde
Ja sam kontao, okupljanje kod Peugeot-a (Svjetlost), zatim defile i na ciljuge, gdje bi se mogli testirati razni modeli... Steta sto policija federacije ne vozi Peugeot

Sto se banera tice, treba napisati na baneru, sta ce sve biti.. Bilo bi odlicno kada bi i kakvog DJ izganjali, ali to zavisi od sponzora...
EDIT:
Poslao sam mail-ove na: klix, exkluziva, nova vozila, auto shop magazin...
Ako ima neko jos koga od medija neka napise ovde

Motion & Emotion