Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zna li neko da li na 3008 modelu (2017. - 2020.) rikverc kamera dolazi kao standard u svima paketima opreme?
Nasao sam neki stariji prospekt gdje pise da je standard za sve pakete - Active, Allure, GT line i GT, medjutim, u nekom tekstu nadjoh da u Active paketu ne dolazi
Ako neko zna iz prve ruke bio bih zahvalan da napise
A evo vidjeh u medjuvremenu. Sto je najgore, skontao sam da cak neki i u Active opremi imaju (veoma rijedak slucaj, ali imaju), tako da ne bi to bog pohvatao vise. Najgore je sto ne moze vise da se pristupi Service boxu pa da provjerim na osnovu br.sasije. Inace, drug hoce da uzme pa nesto gledamo ovih dana i jedan od uslova je rikverc kamera naravno
Pa dobro ako nece da placa moze se i ovako vidjeti kamera preko slika,neznam gdje gledate oglase.Al jasno se vidi kamera,nije bas da su je sakrili.Vidi se lijepo iznad mjesta za tablicu
Auta su iz uvoza, na nekima nije bas neki ugao da se jasno vidi dal ima kameru ili ne. Uglavnom, manje-vise sam skontao sta da trazimo, tako da je sada lakse. Hvala svima na odgovorima!