p 207 diskovi
p 207 diskovi
znali neko koliko kosta zamjena diskova i plocica na p 207 1,4 benzin,2008.godina po ovom novom popustu 35%,zadnji put sam iste mjenjao u Blok autu i to 2012. godine,cijena disk plocica sa PDV-om 95,00KM a diskova 179,00KM sa PDV-om,ugradnja 48 KM.Interesuje me koliko bi blo sada sa ovim popustom od 35% i da li jos to vazi .Takodje mi molio da mi neko javi koliko kosta zamjena zadnjih pakni posto iste do sada nisam mjenjao
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Re: p 207 diskovi
Imas i u Mostaru CroAuto. Najbolje njih nazovi i sve se raspitaj, jer oni to stave 35% popust, pa onda kad tamo dodjes e to je ovako, a ne ovako.. ili u to spada to, a ne to..
Ako budes sta radio, napisi nam cijene dijelova, ima tema za to
Ako budes sta radio, napisi nam cijene dijelova, ima tema za to

ok!Kada se odlucim na zamjenu nazvacu Croauto,premda u zadnje vrijeme izmjene vrsim kod poznanika i dodje me rad upola jeftinije stim sto vise ne vodim evidenciju u servisnoj knjizici vec vodim sebi evidnciju na papiru.Jedino sto oni tvrde da su im orginalni dijelovi usto sumnjam.Ja sam presao 36 000 km od zadnje zamjene i na diskovima se vidi dobar trag trosenja premda rijetko naglo kocim,vecinom koristim motor ,umjereno vozim posto sam malo postariji a ti su diskovi i plocice bile naime orginal u Blok autu,kod njih auto kupljeno i odrzavano po garancijom
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Pa da, sigurno je jeftinije svuda nego u ovlastenom, al opet svako odlucuje gdje ce odrzavati auto. Mislim da ima dosta kvalitetnih i zamjenskih dijelova, pogotovu tako nesto tipa plocice, diskovi, itd.. tako da bih ja bez razmisljanja to zamjenio negdje u nekom obicnom servisu ili kao sto rece kod toga poznanika, nije to nista komplikovano 

-
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 40 puta
- pohvaljen: 35 puta
-
Ugradio sam samo plocice DELPHI. 45 km kostale. Diskove obradio kod tokara 20 km. I sledeci puta mijenjacu oboje u kompletu a diskovi kostaju 95 i 115 km. Razliciti proizvodjaci
Meni je jaran zalhepio saksove obloge na prednje plocice...posto nisu imale senzore.....sve sa rukama 50km uz tokarenje prednja dva diska...ono poravnjavanje...ne skripe ja...zadovoljan!...i da koce! :)