Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ma samo fabrika :) Ja ti druze najvise ovako volim :) Jedino sto bih zamjenio na njemu su malo vece felne, mozda spustanje par cm (al treba za to dvoje malo vise kesa, pa ce to sacekati) i zatamljivanje stakala (za to bi se moglo poceti skupljati). Za sada u prvom planu je odrzavanje i par sitnica koje treba da sredim. Sledece sedmice ce biti radova, a tako i slika istih
Pa trebace se kidati sigurno, jer rora ide skroz ravno. Evo danas cu premjeriti, imam mjere od ove pa da vidim hoce li se moci uknapovati. Sto se tice kidanja branika, mislim da to nije problem, samo treba dobro sve premjeriti da ne zijeva previse.
Ma ja, kontam da ce to extra stajati, samo ne znam dal da uzmem da su mi obje rore iste duzine ili da je jedna malo uvucenija, jer se branik pocinje tu savijati..