Peugeot 307 2.0 HDi 16v Sport
- Crn1
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 1.4 HDi ; 2.0 HDi 16v
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: Peugeot 307 2.0 HDi 16v Sport
Konacno je i muzika dosla na red.
Dakle, prica ide ovako:
Na automobilu je odradjen kompletan damping svih vrata. Damping materijal je STP 4mm debljine, varijanta alubitul. Fabricki zvucnici su zamenjeni HERTZ-ovom Energy serijom. Ugradjeni setovi su ESK 165.5 i ESK 135.5 . Provuceni su kablovi za povezivanje aktivnog woofera,set kablova je Ground Zero GZPK 10-XLC. Posto je fabricki player i nema izlaz za pojacalo ugradjen je i RCA konverter signala, Master Audio. U gepeku je aktivan woover, Mac Audio SX 110. Ugradjen je i gain za kontrolu snage woofera iz kabine.

Dakle, prica ide ovako:
Na automobilu je odradjen kompletan damping svih vrata. Damping materijal je STP 4mm debljine, varijanta alubitul. Fabricki zvucnici su zamenjeni HERTZ-ovom Energy serijom. Ugradjeni setovi su ESK 165.5 i ESK 135.5 . Provuceni su kablovi za povezivanje aktivnog woofera,set kablova je Ground Zero GZPK 10-XLC. Posto je fabricki player i nema izlaz za pojacalo ugradjen je i RCA konverter signala, Master Audio. U gepeku je aktivan woover, Mac Audio SX 110. Ugradjen je i gain za kontrolu snage woofera iz kabine.

- Crn1
- Napredan član
-
Hehe, tesko da mikrafon na telefonu moze ista da pokupi...ispasce kao gomila sustanja i krcanja :)
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Ono kad full postaje full fullova! rock
Mogu misliti kako ce to sve da zvuci.. kao sto rece Phantom, ocekujemo video. I da.. posto se ne razumijem bas nesto spec u ozvucenje, jesu li ovi Hetz neki opasni zvucnici?? Pitam cisto onako jer vidim da ih svi masovno ugradjuju..
Poz i jos jednom.. auto ti je autina!!! Srecno sa radovima

Mogu misliti kako ce to sve da zvuci.. kao sto rece Phantom, ocekujemo video. I da.. posto se ne razumijem bas nesto spec u ozvucenje, jesu li ovi Hetz neki opasni zvucnici?? Pitam cisto onako jer vidim da ih svi masovno ugradjuju..
Poz i jos jednom.. auto ti je autina!!! Srecno sa radovima

- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- Crn1
- Napredan član
-
Pa, prilicno su opasni mogu ti reci :) Samim tim sto su komponentalni (visokotonac, mid i skretnica). Zahvaljujuci tome, svaki zvucnik pusta samo frekvencije za koje je namenjen - svi rade svoj deo posla :) Visokotonci visoke, mid srednje i woofer biske, tkd se dobio jako cist i pun zvuk. Prezadovoljan!
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Fantastican posao svaka cast
Nego zanima me da li je u autu sada manja buka s obzirom da si damping radio ?

Nego zanima me da li je u autu sada manja buka s obzirom da si damping radio ?
- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- Kontakt:
-
Sve pohvale i od mene za odradjen posao ,...HERTZ rules rock rock rock
I mene zanima to sa bukom ,ali vjerovatno da jeste manja unutra kad si odradio damping,...Ja sam to davno planirao ali nikako da se nakanim da opet sve skidam ,ali i to cu jednom
Jos jednom svaka cast na odradjenom poslu
I mene zanima to sa bukom ,ali vjerovatno da jeste manja unutra kad si odradio damping,...Ja sam to davno planirao ali nikako da se nakanim da opet sve skidam ,ali i to cu jednom

Jos jednom svaka cast na odradjenom poslu

- Crn1
- Napredan član
-
Hvala ljudi na pohvalama. Sto se tice buke, pa....kako da vam kazem...jos nisam imao prilike da ga vozim s ugasenom muzikom da bih to video/cuo 
I mene to interesuje, al s obzirom da sam muziku stavio pre 3 dana, razumecete zasto nisam cuo da li je smanjena buka u kabini :)
U svakom slucaju trebalo bi da je ogromna razlika jer je to pre svega zvucna izolacija...a jos je i 4 mm debljine. Samo kada spolja kucnete u vrata koja su damperovana, pa recimo u haubu, ogromna je razlika. Hauba zveci, dok vrata imaju jako tup zvuk...kao i da se cuje "tup" :)
Ko god hoce iole ozbiljniji kvalitet zvuka, dampering je br 1. Stvarno preporucujem. Neverovatno kako parce folije cini toliku razliku.

I mene to interesuje, al s obzirom da sam muziku stavio pre 3 dana, razumecete zasto nisam cuo da li je smanjena buka u kabini :)
U svakom slucaju trebalo bi da je ogromna razlika jer je to pre svega zvucna izolacija...a jos je i 4 mm debljine. Samo kada spolja kucnete u vrata koja su damperovana, pa recimo u haubu, ogromna je razlika. Hauba zveci, dok vrata imaju jako tup zvuk...kao i da se cuje "tup" :)
Ko god hoce iole ozbiljniji kvalitet zvuka, dampering je br 1. Stvarno preporucujem. Neverovatno kako parce folije cini toliku razliku.
- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- Kontakt:
-
Gdje si kupovao foliju ti, ja se ubi trazeci ovde kod nas i nigdje da nadjemCrn1 je napisao/la:Hvala ljudi na pohvalama. Sto se tice buke, pa....kako da vam kazem...jos nisam imao prilike da ga vozim s ugasenom muzikom da bih to video/cuo

- Crn1
- Napredan član
-
Hehe, meni je drugar doneo iz nemacke rock
Ima taj servis u Beogradu sto mi je radio ozvucenje. On prodaje Ground Zero foliju za dampering. Ne znam tacno koje debljine, al verovatno ima vise vrsta. Ovo je njegov br, pa ga zovni da ti posalje ako hoces... +38163429616 Kole. Mozes i na Viber da mu posaljes, da ne trosis
Ima taj servis u Beogradu sto mi je radio ozvucenje. On prodaje Ground Zero foliju za dampering. Ne znam tacno koje debljine, al verovatno ima vise vrsta. Ovo je njegov br, pa ga zovni da ti posalje ako hoces... +38163429616 Kole. Mozes i na Viber da mu posaljes, da ne trosis

- Crn1
- Napredan član
-
Pozdrav drugari
Evo da prijavim novinu. Uradjeno je farbanje i poliranje prednjih farova, i stavljen je zimsku set up.
Inace, od poslednjeg javljanja s autom nisam imao nikakvih problema, a nadam se da ce ako i nastaviti :)
Za par dana treba da posetim Bobosport servis gde cu odraditi chip tuning, softveski ukloniti FAP filter, a verovatno i EGR ventil.
Servis poseduje DYNO tkd ce sve to lepo da se izmeri, a vi cete biti obavesteni o postignutom :)
Evo par slicica farova i zimskih felni

Evo da prijavim novinu. Uradjeno je farbanje i poliranje prednjih farova, i stavljen je zimsku set up.
Inace, od poslednjeg javljanja s autom nisam imao nikakvih problema, a nadam se da ce ako i nastaviti :)
Za par dana treba da posetim Bobosport servis gde cu odraditi chip tuning, softveski ukloniti FAP filter, a verovatno i EGR ventil.
Servis poseduje DYNO tkd ce sve to lepo da se izmeri, a vi cete biti obavesteni o postignutom :)
Evo par slicica farova i zimskih felni

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Fantasticno odradjeni farovi svaka cast
Jesi li ih ti radio ili si dao nekome da radi ?
I na zimskom setupu izgleda fantasticno , cak meni i ljepse nego na ljetnom
Eh da, na koliko ce ici sada i nije valjda da ti je malo ovih sadasnjih 136 puzz
A egr se nemas sta misliti kada ide fap neka ide i on

Jesi li ih ti radio ili si dao nekome da radi ?
I na zimskom setupu izgleda fantasticno , cak meni i ljepse nego na ljetnom

Eh da, na koliko ce ici sada i nije valjda da ti je malo ovih sadasnjih 136 puzz
A egr se nemas sta misliti kada ide fap neka ide i on