Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvala na pohvalama.
Daleko od toga da je 136ks malo, ali kad vec mora da se skida komp zbog fapa, nek ide sve u kompletu, a i valja jos koji konjic, cisto da mogu da odgovorim na provokacije od semafora do semafora :)
Sto se letnjeg ili zimskog...mozda mi je ipak ova petokraka varijanta lepsa, mada ove felne za leto su strasno retke, tkd imaju svoju car :)
Sto se farova tice, radiosam u nekom servisu u Beogradu koji se bavi ugradnjom sociva, ksenona, farbanjem, poliranjem i slicno, tkd, bas sam zadovoljan kako je ispalo.
I da, uzeo sam nove kapice, krace, na aliexpresu. Mrzelo me da se bakcem i secem one :)
Farovi su brutalno ispali.. extra kombinacija
Ja se taman ponadao da si ti rastavljao far.. pa da pitam za detalje
Meni su Challengerke No1 felne ne 307-ci.. predobro izgleda beast.
To su pozicije upaljene jer imam automatsko paljenje svetala, a u garazi je mrak pa se pale non stop kad se auto upali, pa smo drzali pozicije da se xenon ne pali...skupa sijalica...
@kula, sta bih ti rekao, sad je stvarno uspeh voziti ga po propisima kad znas da taaaaako ide rock
Sve zajedno je 160e jer je chip trenutno na zimskom popustu :) Chip je 110e + 20e FAP off + 30e EGR off/block. Naravno, merenje na DYNO pre i posle je uracunato u tih 160e.
Sto se mene tice, mislim da je to dosta jeftino, sudeci da kod nas kojekakvi tjuneri uzimaju stotinak evra za chip ko zna kakav... Ovde lepo dobijes sve na papiru, crno na belo i nema lazi, nema prevare.