Uhhhh .. falilo mi je, al' šta ću - nisam htio da ubacim "Trandžu", sve dok nisam provukao komplet kablove za sve što treba !
Htio sam to sve da provučem i tek onda da "ušuškam" player u šupljinu gdje inače treba da stoji !
Ja sam malo "možda" staromodan po pitanju uređaja u autu, ali šta ću kad volim stariju tehniku !

Ako vjerujete, kod mene je CD-player "Kenwood"- KMD-PS971R ... Mini-Disc (zadnja serija sa MD-om) + CD-šanžer sa 6 CD-ova !

Jeste da me nekad muka uhvati kad hoću nešto novo da snimim na MD. al' i u tome ima neke čari

Malopre sam završio štimanje pojačala i Woofer-a .... i mogu vam reći da će se 106-ica ubrzo raspasti ako budem češće ovako pojačavao !?

Moram vam priznati da sam se dobro namučio da nađem šupljinu kuda da provučem kabal (+) - za pojačalo ! Našao dam mjesto ispod serva za kočnice - pa možda nekom pomogne ova slika. Ubacit ću koju sliku - da se vidi i taj rad, mada je sve ovo privremeno - dok ne realizujem novu ideju po pitanju muzike i ozvučenja u mojoj 106-ici ! Sve ovo planiram da ušuškam, i da vam otkrijem da se sve ovo u gepeku NIŠTA neće vidjeti, a biće tu ! lol

Uglavnom, u ovu temu ću ubacivati sve vezano za auto-akustiku u vezi Peugeota 106 !
Ako ko od vas ima bilo kakvo pitanje po pitanju auto-akustike... neka me slobodno ovdje u temi pita, kontaktira ili kako već hoće !?!
Za sada toliko od mene, ovo je ubačeno - čisto da me mine želja i da ne slušam samo motor dok vozim,a čim bude krenula realizacija novog projekta u vezi muzike - bićete u toku i postavljat ću sve ovdje u ovu temu !
Etoooooo ... Pozdraaaaaav za vas !