Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvala Kula! Sad kad dođem idu folije na maglenke i volan ako ovaj tapetar bude imao pravu kožu. Našao sam i one alu flene što sam tražio i to još u Do.
Avici ove ganjam ove http://www.pik.ba/artikal/11313449/auto ... -206-14ke/, lik je iz Do i bez guma daje za 170km, gume mi ne trebaju imam nove, Anele hvala, volim kad mi je auto čisto i uredno, ganjam neki mint codnicion izgled, tako da veće felne ne dolaze u obzir.
Ma znam ove druge su mnogo dobre i baš mi se sviđaju al nove gume, tek jednu sezonu odradile, najviše bi volio ove al nema ih nigdje a isto su R 14 .
Nego sad tražim folije za maglenke, i razmišlajm lajsne i brave da presvučem u crnu karbon?
Mislim da neće biti velika promjena pošto sam mislio crni da stavim, a sve lajsne su već crne, jedino se dvomim dal na krambolkama da stavljam pošto me tu vječito neko zakači?
U petak konačno odrađen volan, presvučen u kožu, radio sam u Tešnju, cijena 50km, a majstor je naravno dobio letak kluba, jedino se nisam sjetio da mi isto prošije i kožu mjenjača, ali biće prilike.
Stigla mi je i folija za maglenke, ali to će da pričeka toplije dane.