Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
POZZZZZZ...
Neki su vec videli na instagramu na moja dva profila @gourmeteo i @pug307_blanche.mk1 jer su se slike prosirile na neke poznatije profile, a neki ce sada ovde videti jer cu podeliti sa vama .. Ovih dana se fokus sveo na stop svetla. Nekoliko slika koje trenutno imam da podelim sa vama, nikako da se nakanim ali na insistiranje korisnika Bozo.V morao sam
Mogu samo reci perverzija prava, jer motiv je bio 308-3008 sveta nesto izmedju odraditi lavlju kandzu.... Sija ko blesavo, i svi ispitiju kako sta itd... Pozz svima sa foruma i zapratite me na instagramu na gore nalozima i na yt https://www.youtube.com/channel/UClUpvq ... _ekNVD7_ww Trollo ime ako moze lajk i subskrajb dad pomognete da zazivi kanal a ja obecavam da cu pokusati da snimam snimke ako se zivim i poceti da vlogujem a samim tim bice neki tutorijala itd
Hvalaaa druzeee, hteo sam iskopirati prvo novije mercedese sto bi isto ispalo mnogo dobro i bolesno onako ... ali sam se ipak odlucio za peugeot style :)
PS. Leptiri stikeri postavljeni su jer me je jedan debil od komsije udario na parkingu odma nakon farbanja auta... sto sam postavio slike nazad u temi... pa sam sa obe strane stavio simetricno leptire dok ne smislim neko resenje... a da se pohbalim isao sam na put sa pezoom od 7000km za 10tak dana oko pola evrope smo videli nas dvoje niikakav kvar nista , iznenadio me je, osim sto je bio jedan problem na plus 40 stepeni auto je bio pun legao do poda i opterecenje na u\onom planinskim uzbrdicama na autoputu 130 u pvoratku kroz Sloveniju, izolacija kod katalizatora gde je nekad bio da naglasim bila je puna ulja i zapalila se.. ovo moze biti nekom od koristi da obrati paznju na taj deo da mu se isto nebi desilo ...
A sad je auto dignut na 100ks i uradjen je ceo izduvni sistem novi fi 70 , mnogo ozbiljniji zvuk i povlacenje u niskim obrtajima u kombiaciji sa kn panelom original...
Zadnja izmjena: Ribar307, dana/u 29. ruj 2017, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
hvala :) Slikacu jos kocnicu i maglenku jer ostalo sam stavio sada poziciju, zmigavce, dan , noc... uzivo mnogo bolje izgleda.. Radio sam sa prijateljem koji se razume u elektroniku, otvara se far, kroji sema, povezuju ledovke ispravljivac zmigavca, farba, lepi .. treba malo vremena i tako al krajnji rezultat je bruka :) uskoro cu snimiti nekakve videe za yt kanal pa cu podeliti sa vama. Pitao bih samo admine foruma da li smem postavljati svoje snimke sa yt ovde linkove jer imam neke stare nisu nesto al eto cisto da postavim u ovu moju temu... ? Hvala braco :)
Svaka cast za stopke odlican posao je tu odradjen. Vidio sam prvo ove stopke u Brazilskoj grupi za 307 na fb pa onda i ovdje na forumu. Sto se snimaka tice kaci slobodno ...btw imas subscribe od mene na kanalu. Samo naprijed