Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Avicii je napisao/la:A sto mi vadis mast sa ovim socivima
Odlicno izgleda, pun pogodak xenoni
Haha, vadim, vadim. Stvarno je ljepota sa sočivom. Sjećam se kada sam 206-cu imao i tu sam stavljao xenon, i nisam bio zadovoljan, činilo mi se da ništa nije bolje od halogene. A razmišljam da zamjenim ova sočiva sa morimoto bixenon, jer su ova moja izgleda malo dotrajala. Postoji šansa da može da se uradi bez rastavljanja fara jer je veliki otvor gdje se mijenja sijalica. Ako to bude moglo, izaći će me max 150km.
A mogu misliti, stvarno je ljepota sa socivom. Doduse, i xenonima sve zavisi od balasta. Eno meni nedavno kad je ono crkao jedan, zamjenim oba i stavim neke najobicnije slim al se vidjelo odmah na njima da su masu kvalitetniji od ovih mojih sto sam imao (inace, te prije sam kupio od 'strucnjaka' sa bht, pricao sam ti).. sad svjetla masu bolja.
Ajde super i za Morimoto, bice predobro sa bixenonom, a za relativno male pare
OK, hvala, nadam se da je taj neki bezbolniji kvar, jer čitam da turbina zna praviti takav zvuk, mada nisam primjetio neke promjene u vuči, ide dobro kao i ranije. Zaboravio sam napisati da se zviždanje mijenja sa dodavanjem gasa. Ne bi rekao da je glasnije, teško je objasniti, jednostavno se promijeni zviždanje.
Uglavnom, jutros sam odvezao kod majstora, i kada je čuo zvuk odmah pominje turbinu. Ali javiće mi dok pregleda, tako da se još uvijek nadam da nije do nje.
Ne mora znaciti da je nesto strasno i ako bude do turbine, mozda su se samo zaprljale lopatice pa pravi 'zvukove' ili tako nesto.. Ajde pa javi sta bi, nadam se da nije nista strasno