Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav,zovem se Adnan i ovo je moj peugeot 307.
Trenutno sta je uradjeno na autu:
-alu felge 17
-xenon 6000k
-lumar folije
-sportske opruge i amortizeri
-sm chip tuning
Uuu.. pa ovo je pravo osvjezenje na forumu.
Super izgleda, nema price. Ja bi mu jedino lip i gril ostavio crne boje, al ok, svako ima svoje. Sta si radio sa krovom, folija ili farbanje? Fino mu stoji, valjalo bi kad bi ovo detalnije slikao. Kad stignes okini jos koju sliku
Drug bilo je crne boje ja ofarbaobu boju auta,a krov sam farbao reko da malo razbijem zlatnu boju,jos imam u planu abd felge farbati,tamniju sivu boju pa cemo vidjeti,postavit cu vise slika samo dok uslikam.pozz
Da da, pretpostavio sam da si farbao u zuto. Msm nije lose i ovako..
Krov mu je extra legao na ovu zutu. Nadam se samo da je neka gloss boja, metalik neki
Ako ces felge farbati, preporucujem antracit boju, nijanse mozes korigovati, al to ti je nesto na ovaj fazon
Haha, to je to, ma predobro izgleda
Ne znam ni ja sta bi prije, uostalom vidjeces dok se bude farbalo kako ti se svidja bez bezbojnog, pa ako ne bude nesto onda nek ti opice bezbojni preko i eto..