Evo i moj izubijanko
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Re: Evo i moj izubijanko
Ziva istina! Ajde lupkanje i nekako, ali sto kazes, vrcka auto ko ludo. Super da si to zamjenio 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
ja citavo ljeto kuburio sa losim selenima i lose balansiranim gumama, izadjem na auto put i sve upravljam lijevo desno da bi auto pravo islo
danas tek vidio kako je to sve lose bilo kad sam nakon montiranja zimskih guma na drugom mjestu pofino ga netjero po autoputu a on nema svoj naum kud bi isao

danas tek vidio kako je to sve lose bilo kad sam nakon montiranja zimskih guma na drugom mjestu pofino ga netjero po autoputu a on nema svoj naum kud bi isao

- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Ja vjerujem Anele da si ti vozio po makadamu, a mislio da si na autoputu.
Ja kada idem na planinu po makadamu isto mi se tako ponaša auto, a nisam lud da mijenjam te selene ili kako se zovu na njemačkom.

Ja kada idem na planinu po makadamu isto mi se tako ponaša auto, a nisam lud da mijenjam te selene ili kako se zovu na njemačkom.
- VIP Član
- Kontakt:
-
ako cemo realno ovo nase malo jada od autoputa i ne odudara plaho od makadama, tu su u des deka sto bi se reklo
bas jucer gledam dio prije tunela ovdje na petlji kad se ide iz pravca mostara krpljen komplet u duzini mozda 50-tak metara, a kad su ono tu dionicu pustili u promet, proslo proljece-ljeto

bas jucer gledam dio prije tunela ovdje na petlji kad se ide iz pravca mostara krpljen komplet u duzini mozda 50-tak metara, a kad su ono tu dionicu pustili u promet, proslo proljece-ljeto

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
dugo nisam nesto pisao ovdje a nije se vala ni radilo, druge obaveze i planovi bili prioritet
danas zamjenjena oba nosaca motora, vec neko vrijeme sam primjetio da se auto pofino trese kad radi u letu i prosle subote odem majstoru da vidimo u kakvom su stanju, zagledali malo i nisam sekunde razmisljao hocu li ih mijenjati tako da su oba narucena i danas zamjenjena, gornji je nakon odvrtanja iz motornog prostora bukvalno izasao u 2 dijela dok je donji samo kugla kupljena i zamjenjena, komplet udarac na novcanik 180 KM ali zato drugo auto, ne osjeti se sad da ima motor uopce dok stoji upaljen
al zato da sam imao para odmah bih ga mijenjao za auto koje je doslo na pregled poslije mene, laguna karavan 2.0T 2005. god, haman 150 kw ili koliko vec, sa plinom i sve spremno za voznju, opreme haman sve sto se moglo ubaciti u nju ima, braco draga koje auto to je cudo jedno
od planova u nekoj skorijoj buducnosti imam napokon nabavljanje kljuca sa daljinskim
(narucen vec, ceka se da dodje pa da skontam gdje urezati mac pa se mozda zaputim harunu u kakanj na kodiranje, nisam nikad ni bio u kaknju pa et taman i kakva kafa tamo da se popije), i nakon toga ako ne bude nepredvidjenih troskova cu gledati kupiti originalnu gornju lambdu, vise mi dodijalo kuburenje sa ovom obataljenom 
danas zamjenjena oba nosaca motora, vec neko vrijeme sam primjetio da se auto pofino trese kad radi u letu i prosle subote odem majstoru da vidimo u kakvom su stanju, zagledali malo i nisam sekunde razmisljao hocu li ih mijenjati tako da su oba narucena i danas zamjenjena, gornji je nakon odvrtanja iz motornog prostora bukvalno izasao u 2 dijela dok je donji samo kugla kupljena i zamjenjena, komplet udarac na novcanik 180 KM ali zato drugo auto, ne osjeti se sad da ima motor uopce dok stoji upaljen

al zato da sam imao para odmah bih ga mijenjao za auto koje je doslo na pregled poslije mene, laguna karavan 2.0T 2005. god, haman 150 kw ili koliko vec, sa plinom i sve spremno za voznju, opreme haman sve sto se moglo ubaciti u nju ima, braco draga koje auto to je cudo jedno

od planova u nekoj skorijoj buducnosti imam napokon nabavljanje kljuca sa daljinskim

- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 16 puta
-
Slobodno dođi, imam ja rođaka koji radi oko kljuceva narezivanje ti je 20km, a kodiranje moje samo kafa 

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
ako je tako eto me prvi vikend cim kljuc stigne, i sok uz kafu cu ti platiti 

- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
-
Ja narucio s ebay i niko ne moze narezati mac
Dosao uzi mac od fabrickog kljuca
bice sjecenja i varenja 

Motion & Emotion
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
to me ne cudi kod kineza, al ako ne bude dimenzijama isti sigurno cu dobiti novac nazad
jesi narucio onaj skakavac o kojem je bilo rijec na nekoj od tema ili?, ja nisam htjeo eksperimentisati nego sam narucio standardni kljuc koji dolazi uz auto
jesi narucio onaj skakavac o kojem je bilo rijec na nekoj od tema ili?, ja nisam htjeo eksperimentisati nego sam narucio standardni kljuc koji dolazi uz auto
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Jest me krenulo ponovo, danas narucena desna poluosovina pa ide zamjena tamo utorak-srijeda. Prosli majstor kad mi je mijenjao set kvacila i semering jedan nije stavio originalnu selnu oko gume one sto ide na kraj poluosovina i mast st ide tu iscurila pa se zupcanici pojeli.
Bas mi je veselo danas dok smo pricali sta raditi al ajd bar nije puno skupa kad se uzme u obzir da je nova, znam da je rodjak proslo ljeto oko 200 polovnj platio za megana
Sent from my Alcatel Idol 3 using Tapatalk
Bas mi je veselo danas dok smo pricali sta raditi al ajd bar nije puno skupa kad se uzme u obzir da je nova, znam da je rodjak proslo ljeto oko 200 polovnj platio za megana
Sent from my Alcatel Idol 3 using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
epilog desavanja oko poluosovine je da je majstor uspio nekako popraviti bez zamjene djela, na meni je sad da testiram hoce li biti kakvih problema s njom da se ipak mora mijenjati ili je upalilo njegovo neko muckanje unutra (pojma nemam sta je radio, ja bio na poslu dok je on to 'opravljao)
ali to je manje bitno, harune mozda ti i za vikend svratim, kljuc bi sudeci prema trackingu trebao danas ili sutra biti kod mene, dosao je do lokalne poste

ali to je manje bitno, harune mozda ti i za vikend svratim, kljuc bi sudeci prema trackingu trebao danas ili sutra biti kod mene, dosao je do lokalne poste